Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

ДОМ НА КУЛТУРАТА „СРЕДЕЦ“ С XIV „ОСТРОВ НА МУЗИКАТА“

ДОМ НА КУЛТУРАТА „СРЕДЕЦ“ С XIV „ОСТРОВ НА МУЗИКАТА“

За 14 поредна година ОКИ Дома на културата „Средец“ кани столичани и гости на София да се потопят в океана на музиката и това лято с поредицата от седем феноменални концерта в прохладата на Борисовата градина.

„Джаз формация София“, „Софийски духов оркестър“, „Михаил Йосифов квартет“, концерти на Electric Pie, Frantic Zen, The Social Callers и на групата на Велислав Стоянов предлагат богата джаз програма през юли и август – напълно безплатно на Лятната естрада в самия център на столицата.

„Остров на музиката“ стартира като място за дебюти на млади артисти, за да се превърне в утвърдена сцена за любими творци и групи от България и други държави, като място за реализация на нови авторски ангажименти, творчески проекти и албуми. И това лято Дом на културата „Средец“ е поканила доказани професионалисти в различните стилове и жанрове музикални изкуства, които обогатяват културния календар на Столична община и живота на столичани.

Концертите се провеждат всяка сряда от 5 юли до 16 август на Лятната естрада в Борисовата градина, а при лоши метеорологични условия – в столичното Ларго, с начален час през юли 19:30 ч., а през август – от 19:00 ч. Входът както винаги е свободен.

„Остров на музиката“ се организира за 14-и пореден път с подкрепата на Министерството на културата организира и с медийното партньорство на Джаз FM радио, който записва и излъчва всички концерти, за да достигнат до по-широка аудитория.

Открийте своя „Остров на музиката“ и това лято, като се насладите на чудесните джаз импровизации на елитни изпълнители, благодарение на Дом на културата „Средец“. Наслада за сетивата и душата сред зеления оазис на столицата под открито небе!

Антоанета ТИТЯНОВА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече