Бирата се получава чрез непълна ферментация на воден екстракт от ечемичен малц с добавка на хмел и се смята за една от най-старите и обичани напитки в историята.Както съобщава „Eat This Not That“ обаче, има шест групи хора, които не трябва да пият бира или трябва да намалят консумацията й до възможно най-малка степен и според експерти има основателни причини за това.Тези групи включват:– хора с диабет или преддиабетно състояние;– хора, които се опитват да отслабнат или са с наднормено тегло;– тези, които са чувствителни към глутен;- хора със синдром на раздразнените черва;– хора, които имат болен или мастен черен дроб….
… [Trackback]
[…] Read More on on that Topic: pero.bg/2023/04/06/шест-групи-хора-които-не-трябва-да-пият/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here to that Topic: pero.bg/2023/04/06/шест-групи-хора-които-не-трябва-да-пият/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Information here on that Topic: pero.bg/2023/04/06/шест-групи-хора-които-не-трябва-да-пият/ […]