Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Топено сирене вместо кашкавал: Има ли уловки на пазара у нас?

От години кашкавалът в търговската мрежа е произведен по две различни технологии. Традиционният български продукт масово се замества от продукт, направен с вносна суровина. bTV провери има ли уловки при продажбата на кашкавал у нас.Въпросната вносна суровина се нарича калиата. „Този полуфабрикат е на половин цена от суровото мляко, което се изкупува в България. Тази технология е по-близка до производство на твърдо топено сирене“, казва Милкана Йорданова, собственик на мандра в Смолян….

2 Коментара
  1. ทำจมูก พัทยา

    … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: pero.bg/2023/04/06/топено-сирене-вместо-кашкавал-има-ли-у/ […]

  2. once human game hacks

    … [Trackback]

    […] Information to that Topic: pero.bg/2023/04/06/топено-сирене-вместо-кашкавал-има-ли-у/ […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy