Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Дарин Георгиев – Психологът със дългогодишни мисии в Ирак и Афганистан

Нека им объркаме сметките и направим наказателен вот .

Приятели ,съратници и сънародници , изправени сме пред най-голямо предизвикателство в човешката история след Втората Световна война . Предизвикателство ,с което няма да можем да се справим поединично ,въпреки отявлената ни народопсихология на индивидуалисти .Няма да дочакаме и поредния спасител яхнал белия кон на българския наивитет . Стига сме разчитали на месии,лъжепророци ,царе,тикви ,дългучи , кирчовци и кокорчивци . Всеки от нас трябва да поеме личната си отговорност към род,Родина ,семейство и на 2 Април да се отправим към урните за гласуване . Колективната отговорност вече многократно се доказа ,като колективна безотговорност в резултатът на 60 % негласуващи и 7 % вот “не подкрепям никой “ . Една трета от имащи правото да гласуват(33%) решават съдбата на България . В последните два несполучливи парламента се настаниха войнолюбиви партии ,които тласкат страната ни към пропаста на поредната национална катастрофа . България вече е участник във въоръжения конфликт в Украйна с военната помощ ,която оказваме на украинската армия . Участие ,което можем да се опитаме да наречем косвено,започнато с продажбата на оръжия и боеприпаси на други страни ,които в последствие прехвърляха “стоката” на украинска територия . Втората фаза на военната помощ беше гласувана от последния парламент ,като подарък/безплатна безвъзмездна военна помощ ,включваща не само оръжия и боеприпаси ,но и военна жива сила . Третата фаза е тази ,от която няма връщане назад и ние от БНО сме решени да предотвратим,а именно фактическото изпращане на български контингент ,независимо от неговата форма – доброволчески корпус или част от батальон на многонационалните сили на НАТО . От тази фаза връщане назад няма да има . Тя ще изкопае ров между Русия и България ,който ще бъде запълнен с труповете и кръвта на двата народа .

Тези ,които искат да въвлекат пряко България в този конфликт не са и помирисвали война през живота си и когато стане напечено първи ще избягат от България ,както веднъж сам за себе си призна Бойко Борисов и първи ще тичат към летищата и ще висят по колесниците на самолетите ,както направиха проамериканските им себеподобни в Кабул ,след като бяха изоставени от господарите си . Ние за разлика от тях нямаме друга Родина и ще трябва да поемаме последствията ,да живеем в пепелищата и руините на Татковина ни .

Тези ,които ме познавате ,знаете че последните 17 години прекарвам в сферата за сигурност ,минавайки през 68 Бригада Специални Сили ,през охранителните структури , Морската сигурност в борба със сомалийските пирати , както и вече дългогодишни мисии в Ирак и Афганистан . Винаги съм правил това ,с което се занимавам с една единствена мисъл ,а именно ,че по този начин държа злото чудовището на войната далече от родния си дом ,недопускайки то да се разрасне и унищожи всичко ,за което си струва да живеем,а именно нашето бъдеще -децата на България .

Като психолог и в частност експерт по конфликтология с научни публикации в тази сфера ,искам да ви дам един пример с емблематичен разговор случил се седмица след падането на Берлинската стена ,а именно ежеседмичната аудиенция на Желязната Лейди,носителка на Ордена на жартиерата и първата жена министър-председател Маргарет Тачър при Нейно Величество Кралица Елизабет ll ,съобщавайки и “ Ваше Величество ,изпълнихме една от целите си . Студената война свърши и ние победихме ! “

Елизабет ll и отговаря “ Една Студена война никога няма да свърши ,ако в нея има победител “ . Кралицата на Англия много добре е знаела ,че само “win-win” , модела може да бъден приложен ,за да се доведе една Студена война до край ,край в който всички печелят и няма загубили . Чувството на загуба е чувство за отмъщение и реваншизъм ,водещо до непрекъснат надпревара за надмощие и подготовка за реални бойни действия ,а именно в случая Трета Световна война ,която вече е на прага ни .

Китайците от своя страна ,гледайки от погледа на пет хилядолетна империя имат поговорка ,в която пожелават на враговете си да живеят в “интересни” времена . Лично аз по-интересни времена не познавам да е имало в човешката история ,довеждайки всички до точката на абсурдност . Започнахме с битката за владеенето на космоса ,стигайки до разполагането на спътници следящи всеки сантиметър от земната повърхност . Минавайки през борбата за ядреното надмощия ,стигайки до над 20 Хиляди ядрени снаряда със силата да унищожат земята не само веднъж ,а стотици пъти . Равенство между половете ,извращавайки ги в 72 различни състояния на самоопределяне . Борбата за технологично надмощие родила транс хуманистите ,които искат да развият изкуственият интелект до такива нива ,че да замени човешкия индивид или да стане част от него . Пандемия . Храна от насекоми . Срив на финансовата система и фалит на банките . Не искам да правя аналогия от тези “интересни “ времена с текстове от свещените писания и пророчества ,за да не стане прекалено апокалиптична картината , но е крайно време да вземем нещата в свои ръце и да оправим собствения си двор .

НЕКА ДА ИМ ОБЪРКАМЕ СМЕТКИТЕ .

Политическия ,така наречен елит ,трябва да бъде заменен от контра елита . Войнолюбците трябва да бъдат заменени от родолюбците . Партиите от статуквото не бива да остават във властта и не трябва да им бъде позволено да съставят правителство .

Това може да стане по два начина :

1 .Силна партия или ляво обединение насочено към нуждите на обществото и дългосрочен план за развитие и възстановяване на българката суверенност и независимост . За целта са необходими 51 % от гласовете . Скептично,нали !? Аз също все още не виждам ,в толкова силно будно самосъзнание у българите ,за съжаление !

В момента единственият гарант остава Президента и главнокомандващ на Българската армия и служебното правителство ,които могат да спечелят още малко време за самоосъзнаване и пробуждане на българския народ от нихилистичната му прегръдка на самоунищожение и пасива ,но сигурна гибел .

За това имаме Блан “Б”

2. Част от тези 60 % и тези 7% от “не подкрепям никой “ гласувайте за ПП БНО( Българско Национално Обединение ) с номер 7 ,за да успеем да минем бариерата от 4 % ,което е и условието за влизане в парламента . Ние от своя страна няма да се закълнем като депутати и няма да влезем в парламента ,с което парламента ще трябва да бъде разпуснат и обявен за неконституционен . Като гаранция на това в листите си сме заложили само на по един кандидат от избирателен район ,което прави невъзможно влизането на втория по ред кандидат (тъй като той дефакто не съществува ) ,да влезе на наше място .

По този начин ,няма да се даде възможност на отцерогателите и майцепродавците да гласуват нови закони,които да погребат България и да ни хвърлят във война . Служебното правителство ще продължи да управлява до следващите избори през есента ,а ако се наложи и докогато е необходимо ,за да оцелеем като народ и държава или до пълното осъзнаване на голямата част от народа и обединяване на контра елита .

2 Април , бюлетина номер 7 , Българско Национално Обединение ! Да им объркаме сметките !

8 Коментара
  1. cricket match prediction 100 sure казва

    Im thankful for the blog post.Thanks Again. Really Great.

  2. mediatek dimensity 7200 pro vs snapdragon 778g казва

    Great post.

  3. make custom plastic parts казва

    Say, you got a nice blog article.Really thank you! Really Cool.

  4. smash or pass казва

    I cannot thank you enough for the blog.Really looking forward to read more. Keep writing.

  5. nsfw ai казва

    I cannot thank you enough for the blog post.Much thanks again. Awesome.

  6. blow dryer казва

    Fantastic article post.Much thanks again. Really Great.

  7. 橙新聞 казва

    A big thank you for your post.Thanks Again. Awesome.

  8. instagram pro казва

    Im thankful for the blog.Really thank you! Fantastic.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече