Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Георги Георгиев – Готи иска независимост на ДАНС, както ЦРУ в Америка

Ето какво написа Георги Георгиев – Готи, председателят на партия БНО на фейсбук страницата си:

Скъпи приятели, партия БНО днес се регистрира първа за предстоящите избори на 2 април 2023г. Искам да отправя покана към всички партии и организации, които не са участвали във властта, да преглътнат егото си и да покажем на българският народ, че можем да бъдем обединени.

Единствените каузи на Българско Национално Обединение ще бъдат:

– Даване на пълна независимост на Държавна агенция за национална сигурност и възможност да предоставят всякаква уличаваща информация за престъпна дейност и национално предателство, те са единствената Служба, която могат да накажат продажните ни политици, а от партия БНО получават пълна медийност и натиск прокуратурата да си свърши работата и да има справедлив съд.

– Запазване на суверенитета на Българският лев и отлагане влизането в Еврозоната, не със безсмислени популистки и дълги процедури по референдум, а чрез обединение и пълна съпротива на гражданското общество.

– Пълен неутралитет във войната на два братски народа и ако има помощ то тя да е хуманитарна, но и към двете страни

– Не можем да обещаем нищо, докато няма наказаност по високите етажи на властта и всеки да поеме отговорност за ограбването на нашата държава, за да създадем един нов, справедлив и достоен живот за Българският народ. Няма ли наказаност и лустрация на политическият елит ще продължим да стоим в този омагьосан кръг и всеки влязъл във властта няма да се различава от всички предходни политически „Месии“.

Обръщам се също и към всички над 60 процента не гласуващи, както и към всички над 7 процента ходещи до урните, за да изразят своето недоволство, като не подкрепят никой, призовавам ви да гласувате този път за партия „Българско Национално Обединение“ за да им „объркаме сметките“.

Отправям покана и отваряме врати към всички структури, личности и организации да ни подкрепят.

Всички желаещи могат да се свържат с нас чрез страницата ни във фейсбук – Партия БНО или чрез нашият сайт

www.bno-bg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече