86% от гражданите на Европа никога не са опитвали насекоми, а 82% все още нямат готовност да се нагостят с тях. Данните са от експресно изследване на Отворения университет на Каталуня в Испания. То е провокирано от новината, че Европейската комисия е разрешила в храните да се добавят продукти от два вида насекоми – домашния щурец (под формата на частично обезмаслен прах) и ларвата на брашнения бръмбар, известна още и като по-малък брашнен червей (замразена, сушена или стрита), пише „24 часа“….
… [Trackback]
[…] Info on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More here to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]