86% от гражданите на Европа никога не са опитвали насекоми, а 82% все още нямат готовност да се нагостят с тях. Данните са от експресно изследване на Отворения университет на Каталуня в Испания. То е провокирано от новината, че Европейската комисия е разрешила в храните да се добавят продукти от два вида насекоми – домашния щурец (под формата на частично обезмаслен прах) и ларвата на брашнения бръмбар, известна още и като по-малък брашнен червей (замразена, сушена или стрита), пише „24 часа“….
… [Trackback]
[…] Info on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More here to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Info here on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Find More Info here to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Info here on that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
… [Trackback]
[…] Info to that Topic: pero.bg/2023/02/11/пържен-щурец-за-обяд-бръмбар-на-скара/ […]
В этом интересном тексте собраны обширные сведения, которые помогут вам понять различные аспекты обсуждаемой темы. Мы разбираем детали и факты, делая акцент на важности каждого элемента. Не упустите возможность расширить свои знания и взглянуть на мир по-новому!
Узнать больше – https://vyvod-iz-zapoya-1.ru/