Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Срам и позор! Гери Никол мърсува с ортака на майка си Йосиф Новосад

Застаряващият тъпкач отрови бедни хора с развален боб през 2013 г.

Безсрамницата и земеделският бос вече не се крият, обарват се в баровски ресторант и отмарят в Доминикана

Гери Никол дава нагледен урок по пошлост й разврат, мърсувайки с бизнес партньора на родната си майка Йосиф Новосад. Тази информация беше предоставена ексклузивно на наш репортер днес и с погнуса бързаме да Ви съобщим срамните подробности.

Вместо да посети клиниката на д-р Емилова и там да стопи с глад тлъстите баджаци, провалената R’n’B дива използвала първите дни на януари за да скочи в кревата на оядения от обществени поръчки агро бос Йосиф Новосад – Чеха. Въпреки, че още не са обявили връзката си пред публика, двамата са засечени от бдителни нашенци в тузарския курорт Eden Rock Cap Cana в Доминиканската република, където певачката не спирала да му се гъзи и лензи на шезлонгите.

По време на развратния воаяж, двамата по едно и също време качват почти еднакви сторита с палми, басейни и море, заснети от идентична гледна точка на плажа пред хотела, което недвусмислено потвърждава аферата им. Нещо повече, още с кацането си на родна земя, разкрепостените курортисти отиват на обяд в скъп и мутренски столичен ресторант, където отново качват еднакви сторита с манджите си. От тях с просто око се вижда, че прелюбодейците ядат от едно и също плато паеля и морски дарове, сервирани на обща маса.

Клюкарите, търкащи сепаретата на ресторанта били крайно учудени от новата двойка, т.к Новосад бил известен с фетиша си към фини и грациозни манекенки в прокурорска възраст, а на всичко отгоре бил обвързан за нежна и естествено красива мадама, на която Гери Никол не може да стъпи на малкия пръст. Въпреки това познанството им по роднинска линия и перверзният навик на певачката да се предлага на който й падне, донякъде обясняват заигравката им.

Макар умишлено да стои вън от прожекторите, Йосиф Чеха е скандално известен с разпищоления си нрав и чести воаяжи до най-скъпите и луксозни дестинации. Парите му, както можете да се досетили, са изкарани с кървавата пот на стотици земеделци, на които аграрникът плаща жълти стотинки. Безспорно най-голяма заслуга за несметните му авоари имат корумпирани държавни чиновници, които му уреждат най-тлъстите поръчки.

Новосад придоби срамна слава през 2013 г., когато фирмата му “Чех – Йосиф Новосад” издала сертификат и доставила чрез посредник развален и пълен с гъгрици боб на социално слаби българи, защото по втория начин беше спечелила поръчка по програма за изхранвате на бедните ни сънародници. Освен мръсния боб, клетниците получиха пакети със старо брашно, гранясало олио и мухлясали вафли. Вместо да търка арестантските нарове, в същата година той печели нов конкурс на Фонд “Земеделие”, отново за доставка на храни.

През юни т.г името му лъсна заедно с майката на Гери Никол в нова далавера, този път за изхранване на затворниците. Фирмата гушнала космическите 55 млн.лв. за доставка на храни в местата за лишаване от свобода. Там партньорка на Чеха е Ирена Бенчева, която е родителка на вече не особено младата развратница. Проверка на правосъдното министерство доказва, че двамата с Новосад са измамили хазната, доставяйки манджа на тройни и четворни цени. И така за срок от 5 години. Чеха фактурирал кило кашкавал за 23 лв. (при цена от 11 лв.през 2020 г.). Литър олио пък продавал за 5 лв., вместо за 2 лв., каквито били цените по онова време. Справка на ГДИН показала, че фирмите на Новосад били абсолютни монополисти в затворите и години наред точели държавата.

Явно след като правосъдното министерство спира кранчето на измамниците, майката на Гери Никол е решила да продаде щерка си на побелелия Йосиф, коментират запознати с мръсните им дела.

Източник: Crimesbg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече