Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Ванга предрича войната Русия – Украйна

Българската ясновидка Ванга е една от най-емблематичните фигури в цялото постсъветско пространство. Тя започна да предсказва бъдещето още в младостта си, много от нейните прогнози се сбъдват и сега, а някои от тях човечеството все още не е разбрало.

Така започва материал на украинския информационен сайт УНИАН, в който разказват какво (според тях) е казала Ванга за Украйна и дали е видяла крайната дата на войната.

Ето какво съдържа материалът на УНИАН:

Къде е живяла Ванга и как е получила дарбата си – биография

Бъдещата гадателка е родена на 31 януари 1911 г. в Струмица. Родителите кръстили момиченцето Вангелия, което означава „носи добрата новина“. 

Малкото момиче рано загубило майка си,  баща й отишъл на фронта и след завръщането си веднага се оженил, но момичето нямало добра връзка с мащехата си.

На 12-годишна възраст Ванга попаднала в пясъчна буря и издигналото се торнадо я отнесе на няколко километра от дома. Когато родителите й открили Вангелия, очите й били плътно затворени поради изобилието от пясък в тях. Момичето се нуждаело от операция, но сумата била твърде голяма, така че след 4 години Ванга напълно ослепяла.

Ванга е изпратена в Дома на слепи деца, който се намира в Сърбия. Там момичето получило добри грижи, научило се да свири на пиано и ръкоделие, така че когато се върна у дома, тя вършела цялата домакинска работа сама.

За първи път дарбата й се проявява през 1940 г. – тогава Вангелия започвала да дешифрира сънищата, да предсказва съдбата на своите съселяни, да лекува болести, да чува гласовете на мъртвите и да общува с Бога. 

Ванга имала свой уникален метод – давала на човека парче рафинирана захар, върху което трябвало да спи през нощта, а след това го давал на ясновидката, за да говори за бъдещето.

През 1967 г. ясновидката постъпила на държавна служба и започва да получава заплата за виденията си и се среща с много известни хора от онова време. 

Вангелия била много религиозен човек, тя винаги се молила на Христос и вярвала в доброто. На 11 август 1996 г. Ванга умира от рак.

Предсказанията на Ванга се сбъдват

Историците и биографите на известния лечител назовават редица надеждни пророчества, който тя е казала и са се сбъднали:

Пражка пролет. В началото на 1968 г. Ванга говори за „тъмни облаци“ над Прага. Отне около половин година, преди войските на Варшавския договор да влязат в града.

Смъртта на подводницата „Курск“. Гадателката каза: „Курск ще бъде погълнат от вода“, но тогава никой не разбра как целият град може да потъне под вода. Когато това се случи с подводницата, вече нямаше въпроси.

Перестройката и разпадането на СССР. През 1980 г. Вангелия пророкува смъртта на последния лидер на държавата, дестабилизацията и смъртта на режима. Пет години по-късно нейното пророчество се сбъдна.

9/11 – Терористичният акт по кулите близнаци в Ню Йорк. Лечителката казала за трагедията от 11 септември така: „Братята ще загинат под ударите на железни птици“ и, ако се съди по случилото се през 2001 г., тя не се е объркала.

В допълнение към горните прогнози, Ванга говори за дигитализацията например: „Парите ще изчезнат, а вместо тях ще има числа“. Самата ясновидка не е разбрала как е, но в 21 век можем да си го представим.

Имала е и прогнози за края на войната в Украйна!

Ванга никога не е давала точни дати, освен това интерпретацията на думите на ясновидката се променя в зависимост от събитията. За съжаление предаването на думите й прилича на „счупен телефон“, въпреки многото сбъднати прогнози.

Според една версия Вангелия прогнозира, че Украйна я очакват трудни времена, но всичко ще се промени, когато жена дойде на власт. Именно тя ще превърне страната в просперираща държава. 

Според друга версия тя видяла, че земята ще бъде покрита с черна кръв и войната ще продължи седем години, след което славяните ще управляват света.

www.pero.bg

10 Коментара
  1. Iobxxg казва

    zofran pill buy zofran 8mg purchase aldactone generic

  2. Juawyv казва

    order imitrex 25mg sale purchase sumatriptan pills buy levaquin for sale

  3. Djbajx казва

    zocor 20mg over the counter order valtrex without prescription valacyclovir cheap

  4. Iehwhk казва

    avodart 0.5mg drug zantac 150mg over the counter order zantac

  5. Xiqnin казва

    order proscar 1mg sale buy diflucan paypal diflucan 200mg pills

  6. Sbewbu казва

    acillin brand doxycycline buy online cheap amoxil sale

  7. Stlrpu казва

    order ciprofloxacin without prescription – buy ciprofloxacin 500mg online cheap order augmentin sale

  8. Ckxlgs казва

    buy ciprofloxacin 1000mg online – cephalexin 250mg for sale amoxiclav brand

  9. Xgbbha казва

    oral ciplox 500mg – amoxicillin 250mg sale
    order erythromycin 250mg sale

  10. Fawnsx казва

    flagyl 200mg pill – cefaclor pill zithromax 500mg brand

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече