Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Организира се общобългарски поход за мир и неутралитет в цяла България на 3 май от 18ч.

Общобългарският поход за мир и неутралитет навлиза във втора, категорична фаза.

Защото:
– ДБ поискаха спешна среща на 26 април с коалиционните партньори, за да обсъдят един-единствен въпрос – изпращането на оръжия за Украйна;
– три проекторешения за изпращане на оръжия висят в парламента и чакат първия работен ден – 4 май, за да бъдат приети;
– в групичката ЗА изпращане на оръжия се включи явно и ИТН, които заедно с ГЕРБ, ДБ и ПП правят мнозинство в парламента, мнозинство ЗА ВЪВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА. Защото изпратим ли официално военна помощ, ставаме страна в конфликта. Както каза представител на НАТО, България и Румъния са първа фронтова линия. Нямаме друг дълг пред децата и родителите си сега, освен да излезем и да заявим гръмко:

БЪЛГАРИЯ Е ЗОНА НА МИР. БЪЛГАРИЯ Е НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ, НА КОЯТО ДРУГО, ОСВЕН ПРОВЕЖДАНЕ НА МИРНИ ПРЕГОВОРИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА!
И това да го направим в един ден и час в цяла България. Не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Перник, Ямбол, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Асеновград, Казанлък, Кюстендил, Кърджали, Монтана, Димитровград, Търговище, Силистра, Ловеч, Дупница, Разград, Свищов, Горна Оряховица, Смолян, Петрич, Сандански, Самоков, Севлиево, Лом, Велинград, Карлово, Нова Загора, Троян, Айтос, Ботевград, Пещера, Гоце Делчев, Харманли, Карнобат, Свиленград и всички останали градове и села.Организираме се по места.

Часът е 18, за да могат хората спокойно да се присъединят след работа.
Координираме се тук: https://xn–-7sbabrih0cecjxg.xn--90ae/
За контакт: info@narodna.me Българи в чужбина, направете същото във вашето населено място зад граница. Заснемете и кратки видеообръщения с призив към хората в София и България да излязат и от ваше име тук.
Пратете видеообръщенията във фeисбук групите Свободна и мирна България – https://www.facebook.com/groups/426816772541558, и Обединени – https://www.facebook.com/groups/562971431751776, както и в телеграм групата https://t.me/buditel – ще ги разпространим. Говорете с хора, привлечете ги. Това не е протест! Това е гласът на България – глас за мир! Общобългарският поход за мир и неутралитет е организиран изцяло от български граждани. Партии в организацията няма, взели сме мерки този път площадът да е изцяло наш – на хората. Знамето на похода е едно-единствено – българското. Каузата е една – мир. Ако някой се съмнява, че българите искаме точно това – мир и неутралитет, нека погледне тези две допитвания:
Проучване на bTV: https://dnes.dir.bg/…/market-links-67-sa-za-neutralitet-na…
Независимо допитване: https://xn--e1aaiofb.xn--90ae/neutralna-bulgaria/
И много други анкети, проведени последните седмици сред българските граждани. Още на 6 април внесохме в Народното събрание ясен текст за гласуване, който защитава България. До този момент няма отговор от НИТО ЕДНА политическа сила. Вижте го: https://mega.nz/file/3YdFEAZS

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече