Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Марина Цветанова – Мисис България на оферта в Доменикана

Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова, издават близките й. Едва 27-годишна тя има зад гърба си тежки удари от съдбата, които я амбицират да се бори и да побеждава. Марина изживява кошмарно преждевременно раждане преди 6 г., но лекарите успяват да се преборят за живота на дъщеря й Кристияна, след като бебето изпада в кома. 

Преди да се омъжи, красавицата се опитва да сбъдне детската си мечта и през 2010 г. подписва музикален договор с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца Real Enterprises. Той става неин продуцент, а сценичната й кариера ударно стартира с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и лъжи, те се разделят с шумен медиен скандал.

Въпреки разочарованието от продуцента, Марина започва да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 г. Малцина знаят обаче, че тя е завършила висше образование – специалност “Журналистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“ с профили телевизия с вътрешна политика и икономика. Освен това перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони. След бурната си музикална кариера и с диплома на журналист Марина се доказва на още едно поприще – до края на 2017 г. тя е акаунт мениджър “Корпоративни клиенти“ в една от големите ни компании за мобилни услуги.

Всеобща тайна е ,че Марина Цветанова от предаването съдебен спор по нова телевизия е „на повикване“

Наши източници ни потвърдиха ,че историята със сватбата на Доменикана е съшита и измислена.

Според нашите източници Марина Цветанова е била на оферта в Доменикана с 60 годишния управител на Баумит България ЕООД Николай Бъчваров. Бъчваров редовно си поръчва жрици на любовта и ги води на екзотични дестинации и им подарява скъпи играчки с парите на фирмата която представлява.

Източник: Plovdiv24.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече