Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Оказва се, че Украйна нямала регистрирани граници и държавата на практика не съществува

И сега какво ? Оказва се , че Украйна нямала регистрирани границии- държавата Украйна на практика не съществува  Генералният секретар на ООН заяви, че Украйна не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата Украйна не съществува… И ние не знаем нищо за това!!! Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в украинските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод: Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН. Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна. Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна. Според международното право страната просто няма официално признати граници. За да разреши този проблем, Украйна трябва да финализира демаркацията на границата със съседните страни и да получи съгласието на съседните страни, включително Русия, за тяхната обща граница. Необходимо е всичко да се документира и да се подпишат споразумения с всички съседни държави. Европейският съюз обеща подкрепата си на Украйна по този важен въпрос и реши да предостави цялата техническа помощ. Но ще подпише ли Русия договор за граница с Украйна? Не разбира се, че не! Тъй като Русия е правоприемник на СССР (това се потвърждава от решенията на международните съдилища по имуществени спорове между бившия СССР и чужди държави), териториите, на които се намират Украйна, Беларус и Новоросия, принадлежат на Русия и никой не е правото да се разпорежда с тази територия без съгласието на Русия. По принцип всичко, което Русия трябва да направи сега, е да обяви, че тази територия е руска и че всичко, което се случва на тази територия, е вътрешно руско дело. Всяка намеса се счита за мярка срещу Русия. На тази база могат да отменят изборите на 25 май 2014 г. и да правят каквото иска народът! Според Будапещенския меморандум и други споразумения няма граници с Украйна. Държавата Украйна не съществува (и никога не е съществувала!).Александър Панин, Централни новини

Украйна е напълно изкуствена конструкция, която можеше да функционира нормално само в рамките на СССР. Въпреки че имаше шанс наред с Русия и Беларус да бъде единствената постсъветска държава, която да застане на собствените си крака, тя не можа. Украинската ССР беше важна за СССР. Но извън СССР Украйна не е способна да развитие. Украинските олигарси изяждаха постепенно наследството, оставено от СССР, но както са казвали римляните – „Съдбата не дава нищо вечно“. И през 2013 г. това наследство беше изконсумирано напълно. 
Резултатът от тези 20 години е положителен за Запада. Те бяха много ангажирани в Украйна. И американците помпаха пари в различни неправителствени структури и организации, фасади на ЦРУ и други служби. През всички тези години в Украйна действаше и бандеровското подземие в сътрудничество с американските и немските шпионски агенции.
Кризата или по-точно гражданската война в Украйна има много аспекти, като всяка голяма ситуация. Много причини доведоха до сегашния взрив.
Днешна Западна Украйна реално е разположена върху стари полски земи. Източна Украйна е добавена към УССР с цел вкарване на антихитлериско население, което да балансира западно-украинските нацисти, а Крим е дарен много по-късно, при това в нарушение на конституцията на СССР, но в рамките на СССР никой не му отдавал голямо значение. Одеска област също исторически е руска земя, но май вече не им трябва.

www.pero.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече