Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кирил Петков осъди решението на Русия, че не спазвала междурародното право, но каква е била позицията му по казуса Косво

П.К.Петков осъдил решението на Русия да признае Донецк и Луганск и заявил, че трябва да се спазва международното право, и че Европа ще остане обединена в позицията си.

До тук добре, но каква е била позицията на П.К.Петков по казуса Косово? Питам за неговата, защото Европейската я помним. ❓Тогава международното право беше ли важно за П.К.Петков, Европа и НАТО.

Казвам всичко това, защото ситуацията е идентична.

Относно нашия премиер, разбираемо е, че иска да се докаже пред началниците, които ни го натресоха, за да вкара РСМ през задния вход в ЕС.

Само ще му кажа, че народа и историята винаги осъждат и дават заслуженото на националните предатели и хора застрашили националната сигурност на България.

Хубаво е понякога в геополитиката да си държиш езика зад глуповато ухилената физиономия, особено когато не можеш да събереш хора и пушки за един батальон. Или иначе казано, когато мълчиш, говориш по-малко глупости и курОлацията между това колко струваш и това за колко те продават не се забелязва толкова много.

Тихомир Василев

1 Коментар
Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече