Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кирил Петков осъди решението на Русия, че не спазвала междурародното право, но каква е била позицията му по казуса Косво

П.К.Петков осъдил решението на Русия да признае Донецк и Луганск и заявил, че трябва да се спазва международното право, и че Европа ще остане обединена в позицията си.

До тук добре, но каква е била позицията на П.К.Петков по казуса Косово? Питам за неговата, защото Европейската я помним. ❓Тогава международното право беше ли важно за П.К.Петков, Европа и НАТО.

Казвам всичко това, защото ситуацията е идентична.

Относно нашия премиер, разбираемо е, че иска да се докаже пред началниците, които ни го натресоха, за да вкара РСМ през задния вход в ЕС.

Само ще му кажа, че народа и историята винаги осъждат и дават заслуженото на националните предатели и хора застрашили националната сигурност на България.

Хубаво е понякога в геополитиката да си държиш езика зад глуповато ухилената физиономия, особено когато не можеш да събереш хора и пушки за един батальон. Или иначе казано, когато мълчиш, говориш по-малко глупости и курОлацията между това колко струваш и това за колко те продават не се забелязва толкова много.

Тихомир Василев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече