Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Живеем в тотална хипноза на новият световон ред

Най-новите научни открития, свързани с пандемията коронавирус, планетарните бед­ствия, космическия парад на планетите тази година са просто насока за мислещите хора.
До миналия век развитието на цивилизацията изглежда не срещаше пречки и препятствия, но в последните години излизат наяве редица противоречия.
Пренаселеност, безработица, остри социални проблеми и финансов крах, които се компенсира с печатане на все повече хартийки. От облигации до различни валути.
Живеем в първите дни на невиждана досега масова хипноза и по всичко изглежда, че тя ще продължи поне 30 години, до въвеждането на изцяло нова система за контрол.
Заблудата на масите може да продължава вечноно днес в светлината на новите геоложки, археологически и палеонтоложки открития, сме напълно в състояние да елими­нираме времето 4000 г. пр. Хр. като абсолютна отправна точка на научния и културен напредък.
Подменяйки напълно идеята от XIX в. за линейния път на цивилизацията заедно с настоящето и подбрани новини, разумните учени преоткриват онова, което вече е известно от древните традиции.
Периодично култу­рите процъфтяват и умиратпоради внезапни и разрушител­ни промени в околната среда и така биват изяснени много загадки от миналото.
Всички проведени изследвания за технологичното развитие на древните народи са постоянен обект на наблюдение и
Стро­га цензура
Най-могъщите в света централи са първите, които имат достъп до познанието.
Прессъобщението на Пентагона и абсолютното признание за съществуването на други цивилизации отиде в канала на медийния поток. И то напълно умишлено засипано с новини за битката с Ковид-19.
Авторитетни физици от Берлинския унивеситет съобщиха да сериозната ано­малия в методите на работа на официалната наука и така наречената алтернативна.
Ставаме свидетели на идеологическа предубеденост, като стремежът е да се спасят и укрепят догмите, вместо да се напредва в знанията.
Съвсем очевидно е, че ако официално бъде признато съществуването на технологии от времето на Каменната ера, би означавало да се унищо­жат основите на ортодоксалните теории.
Естествено този факт е крайно неудобен и неприемлив за тези, които са се облагодетелствали със слава, власт и пари благодарение на съвременните теории властващи още от XIX век. Те направиха възможно ставащото днес. Изцяло нов свят.
В подкрепа на твърдението
Перуанската крепост СаксайуаманСаксайуаман е строеж, за който думата  исполински е единствено възможна. Той е реализиран от огромни мегалити, някои от тях с внушителното тегло от цели 360 тона (в днешно време има много малко специални кранове, които са в състояние да вдигнат такива тежести).
Хълмът, където се издига гигантският строеж, е обграден от три реда стени, някои от които на места достигат висо­чина 18 м.
Тройна крепостна многоъгълна стена с дължина 540 м опасва град Куско и определя целия комплекс с един характерен профил – зъб на трион. В неговата най-висока част някога се е намирал Храмът на Слънцето.
В Египет все още се строят тръстикови лодки,които можем да видим възпроизведени в най-древните йероглифи. Това означава, че се касае за една хилядолетна традиция в строителството, чийто произход се губи в дебрите на вре­мето.
Изглежда египтяните не са били единствените, които са използвали този тип корабостроене през хилядолетията.
Нефертити е не само образ, но и реален извънземен образ според изследователи
Край бреговете на езерото Титикака (намиращо се между Бо­ливия и Перу) съществува друг народ, който съхранява същия тип традиция – индианците аймара, съществували преди инките.
Свещеното езеро Титикака
Тази етническа група има общи обичаи с древните египтяни: мумифициране на мъртвите и изкуствена дефор­мация на черепа при стягането му на новородените с тясна превръзка, за да стои изправена главата и по този начин той да се издължи (долихокефален череп).
Египет и Америка намират още сходства в откритието, цитирано от Мъри Хоуп в книгата му „Тайната на Сириус“.
В нея авторът показва изненадващи резултати от анализа на дарени мумии от XVIII-та династия на Египет (Аменхотеп и Тутанкамон), които са били с кръвна група А.
Най-широ­ко разпространената кръвна група в Египет е била група 0 – необичайно, но факт.
Изненадата е още по-голяма от факта, че кръвна група А обикновено се среща при бялата раса (или кавказката).
Същият клиничен резултат е получен от изследването на мумии на инки с произход от висок ранг от Британския музей в Лондон.
Загадъчните улики срещу ортодоксалната наука могат да бъдат продължени със стотици.
Въпросът опира до друго.
Каква е причината всичко това да бъде определяно като еволюционно развитие?
Да бъдат обучавани поколения учени, преподаватели, студенти, ученици и деца в неистина.
И дали не ставаме свидетели не само на грандиозна подмяна на истинската история на планетата, а на нейното умишлено пренаписване.
Елитите винаги ще имат една единствена цел – собственото си благоденствие, а то е облечено в страховити концепции и налагане на диктат.
Ставаме свидетели на въвеждането на понятие, което ни се струваше за измислено. Електронни здравни паспорти. Приложения за проследяване официално въведени от държавата. Тотален контрол.
Ако не сте обърнали внимание всички ние сме участници в раждането на Новия световен ред. Мислите, че това е някаква шега? Жестоко се лъжете. Още една пандемия и ще тичаме да ни чипират доброволно. Дори ще дадем парите си за това.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече