Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Владимир Жириновски пред СNN


„Много са ми смешни западняците, които искат преврат в Москва или нови избори. Тези хора си мислят, че на власт ще дойде нов Елцин.  Руснаците още не са забравили 90-те. Сега ще ви кажа какво ще се случи при вариант, който иска Западът.

Ще стане преврат. От недрата на системата ще дойдат хора, които в първите два часа ще отворят ГУЛАГ. Ще им помагат 80 милиона доброволци, плюс 13 милиона силоваци. Всичките либерали, демократи и други заминават в Сибир да строят инфраструктура. Армия от 1 800 000 щика заминава в Украйна да възстанови конституционен ред, а на  48-я час  ще влезе в Прибалтика.

А ако някой си отвори устата, ракетите ще го заличат. Но знаете ли защо САЩ няма да нападнат Русия дори и президентът ви да е психопат? Осемдесет руски ракети ще взривят 32 ваши ядрени централи и за 100 години САЩ и елитът им ще забравят за всичко!Това че президентът Ви ходи и дрънка с оръжие, не означава нищо. Вашите хора ще го обесят в момента, в който си помисли да тръгне на война срещу Русия.

Така че целувайте портрета на Путин всяка сутрин, че да е жив и здрав, защото другите, които ще дойдат след него, не са ПАЦИФИСТИ и няма да играят шах и джудо с вас. Направо под ножа. 99% от руснаците ще ги подкрепят заради това че вие съсипахте СССР. Останалият 1% ще асфалтират пътищата в Магадан“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече