Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Започна иск за глобални престъпления срещу човечеството, заведен и приет от Върховния съд на Канада

 Започна иск за глобални престъпления срещу човечеството, заведен и приет от Върховния съд на Канада (вижте връзката по-долу).
   Екип от повече от 1000 адвокати и повече от 10 000 медицински експерти, водени от германец Райнер Фюлмих, един от най-мощните адвокати в Европа, започна най-големия иск в историята, наречен „Нюрнберг 2“ срещу СЗО (Световната здравна организация) и  Davos Group (Световният икономически форум, ръководен от 80+ годишния Клаус Шваб) за престъпления срещу човечеството.
   DR.  Райнер Фюлмих е германско-американски адвокат, той е този, който спечели многомилионни дела срещу измамата на Deutsche Bank и тази срещу Volkswagen за измамата с Dieselgate.  Той е един от основателите на „Комисията за разследване на германската корона“.
   Fuelmich и неговият екип са събрали хиляди научни доказателства, доказващи пълната ненадеждност на PCR тестовете и измамите зад тях.
   Фулмих говори за ваксините по това време и заявява, че „те нямат нищо общо с ваксинациите, а са част от генетични експерименти“.
   Освен неправилни тестове и фалшиви смъртни актове, изготвени от корумпиран медицински персонал, самата „експериментална“ ваксина нарушава член 32 от Женевската конвенция.
   Член 32 от IV Конвенция от 1949 г. забранява „осакатяване и медицински или научни експерименти, които не са необходими за медицинското лечение на което и да е лице“.
   Съгласно член 147 извършването на биологични експерименти върху хора е сериозно нарушение на Конвенцията.
   „Експерименталната“ ваксина нарушава всичките 10 Нюрнбергски кодекса, които предвиждат смъртно наказание за тези, които нарушават тези международни договори“.
   Fuellmich добави също, че всичко това е било планирано за известно време, за да бъде изпълнено през 2050 г. „Но тогава“ струните станаха алчни и решиха да предвидят плановете първо през 2030 г. и накрая през 2020 г. толкова бърза, че правят толкова много грешки.  Например, производителите на ваксини не са очаквали, че ще има толкова много странични ефекти и смърт.“
   „Европа,“ продължава Фюлмих, „е основното бойно поле на тази война. Това е, защото е напълно фалирала. Пенсионните фондове са напълно разграбени. Ето защо те искат да поемат контрола над Европа, преди хората да го разберат. Какво се случва „.
   Но кои са тези хора, които дърпат конците?  Според Fuelmich това е група от около 3000 супербогати.  Кликата в Давос около Клаус Шваб принадлежи към тази група.
   Какво искат?  Пълен контрол над хората.  „Те подкупват лекари, болничен персонал и политици.
   Хората, които не сътрудничат, са заплашени.  Те използват всякакви психологически техники, за да манипулират хората.“
   „Мейнстрийм медиите“, обобщава Фюлмих, „разказват фалшива реалност и казват, че мнозинството от хората подкрепят мерките и ваксините.
   Това със сигурност не е вярно.   Например почти всеки, с когото говоря в Германия, знае, че маската не предпазва от нищо, защото почти всички вече са информирани от алтернативните медии.  Старите медии измират.“
   Съветът на Фюлмих?   „Разпространете истината и фактите колкото е възможно повече и не хабете енергията си за хора, които са отчаяно ваксинирани. Не можем да спасим всички. Много хора ще умрат.“
   ––––––––––––-   Някои връзки (източници):
   Кой е Reiner Fuellmich (ВИДЕО в YouTube на английски):   https://www.youtube.com/watch?v=yMBNCpAW7cw&ab_channel=TruthMatters
   Официален уебсайт на комисията по короната:   https://corona-ausschuss.de/Област за прикачени файловеВизуализация на видеоклипа в YouTube „Reiner Fuellmich | Full Length Interview in Berlin | Planet Lockdown“Reiner Fuellmich | Full Length Interview in Berlin | Planet Lockdown

25 Коментара
 1. Лидия казва

  Очаквам с нетърпение да излезе истината и да бъдат осъдени тези психопати и вкарани в клетките, които правят за нас – редовите хора. Нека всички хора да си отворят съзнанието и да не вярват на правителството си и на продажните медии. Само с общи усилия ще победим насилниците.

  1. Албена казва

   И аз очаквах, но те започнаха и децата. Аз се чудя какви са тези родители? Имам отговор за себе си, но ще се въздържа от това да го споделя. Не искам да раздавам обидни квалификации.

 2. Димо Узунов казва

  Това няма как да е вярно !

  1. Друг казва

   Ами нека Димо да вярва и остане ваксиниран.Личен избор,но ние мислим друго.

  2. Джони казва

   http://www.edinenieden.bg/images/Milva.png.Има го и на Бг документа

 3. джас казва

  И от къде си сигурен??

  1. Джони казва
  1. petya казва

   Проверете какви са обвързаностите на факт-чекърите, за да разберете кой поръчва и плаща музиката! Проверете и кой стои зад цитираните европейски медии и ще разберете, че те също са играчи в голямата глобалистка лъжа! Вие търсете и проверявайте всичко, не разчитайте на платени драскачи!

 4. КРИМИНАЛИСТ И ЮРИСТ казва

  НАДЕЖДИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА ВЪВ ВАС! ДЕРЗАЙТЕ. УСПЕХ. С ВАС СМЕ.
  МАСКИТЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ.
  ТИЯ СЪС СЕРТИФИКАТИТЕ ЗАРАЗЯВАТ ВЛЕЗЛИТЕ В ОБЕКТИТЕ НЕВАКСИНИРАНИ ЗДРАВИ /НАЛИ СА С ТЕСТ/. КОЙ КОГО ЗАСТРАШАВА В СЛУЧАЯ?
  ТРЯБВА ДА СМЕ УМНИ! МИСЛЕТЕ ХОРА!!

 5. Михал казва

  За тези дето не вярват, започнаха с добитъка – казаха за чума по свинете, по овцете и се установи голямата лъжа от пета инстанция на българския СЪД. Чумавото стадо от Странджа още пасе в оборите защото чиновниците побързаха да го забранят и не може да пасе по пасищата.

  1. Красимир казва

   Коя информационна агенция го предаде това?

   1. Джони казва

    Прикачил съм фаил:документа за ваксините го има и в Бг.Има и номер кога е получен.Който иска да вярва.

  2. Мирослав казва

   Колкото по бързо се мобилизират „Нюрнберг 2“ Толкова вързо ще сме до вас…

 6. Друг казва

  Няма как да не вярваме.Колко още лъжи ще чуваме.А д-р Робърт Малоуин писа,че набързо направените ваксини за деца са опасни-за мозъка,за органите и най вече един ден нямало да имат деца.

  1. Стефанка казва

   Това са новини, които се пускат от време на време за да държат хората спокойни. Защото всеки ще си каже, че има кой да предприеме действие вместо него. Така хората не се активизират, а се надяват на чудо.. част от плана са такива публикации. В действителност ваксинациите продължават и този път жертвените агнета са децата ни. Ние пак ще чакаме отгоре…

  2. Христо Иванов казва

   Напротив – почти 20% от преболедувалите ковид мъже имат проблеми с репродуктивните си способности, като най-често се наблюдава азооспермия – липса на сперматозоиди в семенната течност.
   Всеки десети преболедувал мъж получава затруднения в ерекцията, включително до перманентна импотентност.

 7. Минчо Дочев казва

  Количественото сравнение, работещи, лекуващи и изследователи, към останалите предопределят верният избор.

 8. Гецата казва

  Ужасяващи истини и най вече, че започнаха с децата и с бременни..??! Наложително е пълно разследване по всички линии!! Стига псевдо ,,учени“ и лекари да развиват приказки без изследвания за Ковид и темата ,,мутации“ за лековерни?! Да, само международен съд по – всеобхватен от Нюрнберг..!!!

  1. Христо Иванов казва

   Не се опивайте от поредната фалшива новина, а четете:
   FALSE: The Supreme Court of Canada accepted the crimes against humanity case brought by Dr. Reiner Fuellmich, Robert F. Kennedy Jr. and Dolores Cahill for actions taken during the pandemic.

 9. Христо Иванов казва

  Салваторе, не е хубаво да се публикуват фалшиви новини:
  Райнер Фюлмих каза в съобщение, публикувано в неговия канал в Telegram на 8 май, че „новината, че делото, заведено от Робърт Кенеди-младши, професор Долорес Кейхил и мен за престъпления срещу човечеството, е прието от най-висшия съд в Канада е невярно.“

 10. Курти казва

  -Има ли…и Тук Садистични ционистки гъзолизци, чудещи се как да попречат И България , да излезе от ТАЗИ КЛОАКА , бе !? „АКЪЛ“-лии БОЛ , навсякъде, Писна ми от саботьори !!

 11. MonteGeP казва
 12. 1hometown

  3romance

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече