Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Светослав Пенчев – Относно белите следи от самолети и има ли биологичен тероризъм

Дългите бели следи, които толкова често сме виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека вещества и биологични компоненти, каза в ефира на Любословие БГ пред Момчил Димиторов, Светослав Пенчев от Партия БНО.
Тези следи не се разсейват в пространството, а се разстилат по небето, образувайки често пъти плътен воал от изкуствени облаци, които скриват слънцето, дори и в най-безоблачните дни. Хиляди очевидци по целия свят са наблюдавали и констатирали как малко след интензивно разпръсване на аерозоли, прозрачността на въздуха и видимостта на хоризонта драстично се понижават, като на някои места е трудно да бъдат различени дори близки местности и обекти. Това е зловещ план за унищожаване и контролиране на човечеството.
Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в Съединените Щати, Канада, Великобритания, Германия и други държави. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително Съединените щати и Обединеното кралство, са били използвани за опити с биологични реагенти – вируси (синтетични бактерии-моргелони или иначе казано графенови нишки) и силно отровни химически и радиоактивни вещества, под претекст, че това са разработки за националната сигурност. Следите от самолет, който лети на голяма височина, изчезват буквално за секунди. Химическите следи висят във въздуха по няколко часа. Техните траектории имат опасващ характер, често линиите се кръстосват, което не може да се случи при обикновените самолети.
След известно време химическите следи се превръщат в химически облаци, които понякога се оцветяват. Самолетите, които разпръскват аерозоли, нямат маркировка и техните полети официално не са документирани. Едно от доказателствата за този план се намира в американския щат Джорджия. В Интернет намираме информация, че въпросното доказателство е каменен монумент от гранит, на който на 8 езика са написани десет заповеди към човечеството. Този величествен монумент е бил издигнат на 22 март 1980 година., като няма оставени документи по чие поръчение е изградено грамадното каменно съоръжение, известно още като Американския Стоунхендж. Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500 милиона души“, недвусмисления извод от този надпис е, че останалите 6 милиарда души трябва да бъдат ликвидирани. Изследователите на Химическите следи твърдят, че именно чрез разпръскване на аерозоли във въздушното пространство планирано се извършва намаляването на населението на земята, доказателството според тях е, че от както се наблюдават кемтрелсите, тежките респираторни и сърдечно-съдови заболявания като и смъртността са се увеличили.

Вижте цялото видео тук:

https://fb.watch/9MVy3LsS5b/

5 Коментара
 1. Николай Иванов казва

  Толкова прости хора не мислех,че съществуват! Господа!и Вие се борите за парламента??? Та Вие според мен не сте завършили и 8ми клас! Защото твърдите пълни глупости. Та аз откакто се помня има такива бели линии на небето след самолетите. Питам се дали сте учили Химия в училище??? За мен Вие господа сте пълни ИДИОТИ !!!

 2. Петър иванов казва

  Човека е напълно прав. Гледайте и филмите дупки в небето, аерозоли престъпления, хаарп климатичното оръжие. Страшно е наистина, страшно и жалко е , че тези самолети на смъртта не ги свалят с пво и истрбители.

 3. Daniel Delana казва

  Really Appreciate this article, can you make it so I receive an email sent to me every time you write a new article?

 4. zmozeroteriloren казва

  Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write once more very soon!

 5. Yjzeye казва

  buy levaquin 250mg buy levaquin online cheap

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече