Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Д-р Питър МакКълоу: Вирусът Covid НИКОГА не е бил изолиран и не е доказано, че причинява заболяване, цялата пандемия се основава на фалшив научен мит

Д-р Питър МакКълоу: Вирусът Covid НИКОГА не е бил изолиран и е доказано, че причинява заболяване…

uncut-news.ch 22 октомври 2021 г. Съвет/Трябва да чете/Топ тема/Текуща
Вирусът Covid НИКОГА не е бил изолиран и не е доказано, че причинява заболяване… цялата пандемия се основава на фалшив научен мит
Много хора не го знаят, но коронавирусът (Covid-19), известен също като SARS-CoV-2, все още не е бил правилно изолиран, което означава, че технически не съществува.
В отговор на искане по Закона за прозрачност от 2013 г. испанското Министерство на здравеопазването наскоро призна, че няма култура SARS-CoV-2, нито разполага с указател на лаборатории с култура и капацитет за изолация за тестване.
Отговорът измести цялата отговорност за диагностициране и лечение на специалисти в областта на здравеопазването, като поясни, че „тестването самостоятелно обикновено не е достатъчно, за да се определи болестта“.
Удивително е, че испанският вестник El Diestro съобщава на 30 септември, че тези така наречени „тестове“, които многократно са доказали, че са измамни, „обикновено не са достатъчни за откриване на болестта“. Независимо от това, PCR тестове са били използвани за оправдаване на правителствени изисквания като блокиране, маска изисквания, а сега „ваксина“ регламенти.
Тук, в Съединените щати, стотици приложения на Закона за свобода на информацията (ЗДОИ) разкриха, че никъде по света няма нито едно доказателство, че SARS-CoV-2 е бил изолиран или пречистен.
„Ако разумен човек трябваше да смеси пациентска проба (която съдържа различни източници на генетичен материал и никога не е доказано, че съдържа определен вирус) с трансфектирани маймунски бъбречни клетки, Серум от фетален едър рогат добитък и токсични лекарства, след което твърдят, че получената варя е „SARS-COV-2 изолат“ и го изпращат в международен план за употреба в критични изследвания (включително разработването на ваксини и тестове)?“ попита Кристин Маси от Експозето.
„Защото това е вид измамнически маймунски театър, който се припада от изследователски екипи по целия свят като „изолиране на вируси“.
Когато са помолени за доказателства за действителното съществуване на Covid, правителствата нямат какво да покажат за него


На 15 февруари 2021 г. Кепа Ормазабал, испански изследовател, подава заявление за FoIA по тази тема. Той искаше да види доказателства, че SARS-CoV-2 е наистина изолиран и пречистен, и че съществува, както твърди правителството.
Президентската служба на баската страна и Министерството на здравеопазването, както и всички други зависими институции, пренебрегнаха искането на Ормазабал, защото нямаха какво да кажат.
„Според закона те имат 30 дни да отговорят“, каза Ормазабал пред медиите няколко месеца по-късно. „Шестдесет дни, когато въпросът е особено сложен. Днес е 2-ри май и още не съм ги чул.“
На 30 март Ормазабал подава друго заявление за ЗФО на Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Върховен съвет за научни изследвания), считан за водещото място на испанските изследвания. Отново Ормазабал не получи отговор.
„Отново те не са отговорили и с мълчанието си отказват достъп до информацията, която може да имат за въпроса ми“, каза Ормазабал.
„ЦСИК и баското правителство са публични органи и следователно трябва да спазват закона за прозрачност, добро управление и достъп до публична информация. Член 20.4 от настоящия закон гласи, че ако няма отговор от публичната администрация след 30 дни, тази тишина се разбира като отричаща искането за достъп до исканата публична информация.“
И до днес нито едно правителство или изследователска агенция не е предоставило солидни доказателства, че SARS-CoV-2 наистина е това, което всички ни е казано. Няма примерни култури или други доказателства, че вирусът е нещо друго освен упражнение с фалшив флаг, предназначено да доведе планетата в нов световен ред.
Има богатство от информация, публикувана от The Exposé по тази тема, която си струва да отделите време за четене и преглед.
ИЗТОЧНИК: Д-Р ПИТЪР МАККЪЛОУ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече