Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Всеки, който е ваксиниран е вече технически ПАТЕНТОВАН

Това, което масите все още не осъзнават е, че след като приемете или сте принудени да имате ваксините за РНК, които между другото са патентовани, ще станете собственост на фармацевтичната компания, защото носите патентования им продукт в себе си и според SCOTUS, вече нямате никакви Права на човека, защото вече не се считате за хора, просто място за настаняване. ПРОЧЕТЕТЕ И ЧЕТЕТЕ !!!!
Ако сте били vaxed сега сте СОБСТВЕНОСТ!!! И нямат повече достъп до Върховния съд по правата на човека, 2013 г. – Патология срещу безброй генетика Ваксинираният може да бъде патентован (притежаван)
В решение по дело на Върховния съд през 2013 г. – Патология срещу Безброй генетика, Inc – Върховният съд на Съединените щати постанови, че не можете да патентовате човешка ДНК, тъй като тя е „продукт на природата“. Въпреки това, в края на решението, Върховният съд пише, че ако трябва да промените генома на човека от mRNA ваксини (се използва в момента) тогава може да се патентова (променен) геном МОЖЕ да бъде патентован.
Това означава, че всеки, който е имал „ваксината“, вече е технически „патентован“. Всичко, което е патентовано, е „притежавано“ и е под определението за „трансчовек“.
Всички хора, които са законно определени като „трансчовеци“, нямат достъп до правата на човека или каквито и да било права, предоставени от държавата. Това е така, защото те не са класифицирани като нищо 100% органичен или човешки.
Следователно, технически, всеки, който има тази „ваксина“, вече не може да има никакъв достъп до Правата на човека. Наскоро има няколко правни документа, които обсъждат това, така че скоро трябва да има уточнения за това. От сега решението на върховния съд стои.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече