Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кражбата на ДНК, мит или Реалност?

Технологията за дигитален контрол на гражданите е разработена още преди 10 години.

Китай, Русия и САЩ си крадат един на друг ДНК данните на своите граждани. Има няколко фирми, които предлагат на нищо неподозиращите граждани да си „правят ДНК тест“ за да видят кои са им роднините

(например 23 & me) Който има DNA fingerprint на хората може да ги контролира. Затова тази информация се счита за биологично оръжие и притежаването на тази информация от чужда страна се приема за ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. Швеция, Исландия и т.н. са свалили ДНК данните на 100% от своите граждани. Затова само правителството МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ДИГИТАЛНО своите граждани, а не те да бъдат контролирани от чуждо правителство. Затова Путин още през 2019 измени Конституцията на Русия (глава 7) в която се казва че Руската федерация става едноличен собственик на био-данните на руските граждани.

Затова сега Киро Харварда ще продаде българските био-данни на Амазон. Не си правете НИКАКВИ илюзии. Нито Тръмп е „спасител“, нито Путин. Не вярвайте на дезинформации като „Светлите сили“, Алианса на Светлината, Qanon и прочее фейкове. Те са измислени за да не може хората да се обединят в автентични движения срещу дигиталния терор, който предстои. По-наивните четат за „Светлите сили“ и се успокояват че някой ще ги „спаси“. Никой няма да ви „спаси“.

Трябва да проумеем какво ни подготвят и да се браним!

Знанието е сила!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече