Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Киро Скалата – Запoчна  FUCKсинация на ДЕЦАТА, това е НАИЛСТВЕНО  ОСАКТЯВАНЕ , като ги направят БЕЗДЕТНИ

Преди  19 мес .  и отново в същото предаване преди 7 мес.  споделих ИСТИНАТА !                         

 Нещата ще стават все по страшни. Знаем , че мнозина , ще се поклонят на АНТИХРИСТА и ще приемат РОБСТВОТО те вече го ЗАЩИТАВАТ ,  днес.!

Но ПОМНЕТЕ , никой от вас няма да влезе  в управленската структура на Антихриста за да ОТЪРВЕ КОЖАТА !  Нито парите, ще ви спасят, защото  до няколко години цялата собственост и богатства , ще бъдат отнети от хората….РАЗБИРА СЕ не и ВЕЧНАТА ви ДУША ! 

В Москва от банкомата на  Сбербанк , НЯМА ТЕГЛЕНЕ на ПАРИ  БЕЗ НОМЕРА НА ЗВЯРА ( зеления сертификат). Австралия е , и  Китай   вече КОНЦЛАГЕРИ,  !   

Запoчна  FIUCKсинация на ДЕЦАТА, това е НАИЛСТВЕНО  ОСАКТЯВАНЕ , като ги направят БЕЗДЕТНИ и  УНИЩОЖЪТ ИМУННАТА им СИТЕМА  – за да бъдат цял живот ЗАВИСИМИ ОТ ИНЖЕКЦИИ !

ШОУТО ПЛАНДЕМИЯ ПРОДЪЛЖАВА ПО ПЛАН до 2026 ОФИЦИАЛНО !

5 Коментара
 1. Милена казва

  Казано в резюме и много обрано е така. За съжаление много хора отказват да си отворят очите, защото така им е по-лесно, по-малко страшно, чувстват се по-защитени вътрешно, завирайки главата в пясъка, или пък самонавивайки се, че той/тя няма да спасят света. Много хора не разбират, не четат, не се интересуват-просто приемат всичко, стига да им се каже по медиите. Ситуацията е много деликатна в момента в световен мащаб. Лъжите са безмерни във всички посоки и за съжаление ще става още по-страшно. Не се ли събудят заспалите от виковете на будните, тежко му на бъдещето.

 2. Киро Ковида казва

  Голям разбирач, е тоя смешник Киро. Като го тресне Ковида, друга песен ще запее.

  1. Пламен казва

   Много от мойте приятели майка ми и баща ми и аз минахме корона вирус но никой няма да се ваксинира… Смешно е че хората вярват в тези глупости за ваксините… Вече виждаме колко ни помагат…

 3. MonteGeP казва

  [url=http://cheapdrugs.store/#]ambien without a doctor’s prescription[/url]

 4. Eugenia Brightwell казва

  Very superb visual appeal on this site, I’d rate it 10 10.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече