Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите

Майкъл Йедън е британски учен,  който всички познаваме като доброжелателен британски фармаколог и активист срещу ваксините. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – той е бивш вице президент на компанията  PFIZER.  „Таймс“ го описва като „герой на конспиративните теоретици на Covid“. Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите. План за Новият световен ред, за който никой не ги е упълномощил.  За това какво е отминало и какво ще последва, тъй като  сме близо до ноември 2021, когато според този план ще започне ФАЗА 5 от програмата за глобална тирания. Нека видим всички фази и какво да очакваме в близко бъдеще според Майкъл Йедън. От нас зависи дали това наистина ще се случи !!!
С извинения за превода, който не е съвършен! 
Фаза 1:  Да се симулира заплахата и създаде всеобщ страх (декември 2019 – Март 2020)– Да се започне пандемия в Китай.– Да се убият десетки хиляди възрастни хора.– Да се преувеличават постоянно броя на случаите със заразени и особено смъртни случаи.– От самото начало да се представя пост ваксинацията като единствено решение.– Всички медии да посветят цялото си внимание на Covid-19.
Резултат: (почти) Всеобща паника.
Фаза 2: Да се посее медийно плетене и споделяне на нашата ( визирай тяхната) грижа за Обществото в кампанията. (март 2020. – Декември 2020. )

– Да бъдат въведени множество ненужни, либертицидни и противоконституционни мерки насила,

– Да се парализират търговията и икономиката,

– Да се следи с внимание за подчинението на мнозинството и съпротивата на малцинството,

– Да се стигматизират бунтовниците като се създаде хоризонтално разделение.

– Да се цензурират лидерите на дисидентите.

– Да се наказва неподчинението.– Да се генерализират PCR тестовете.

– Да се създаде объркване между случаи, заразени, болни, хоспитализирани и починали за да бъде приложена успешно силата на статистиката.– Да се дисквалифицират всички ефективни лечения.

–  Да се внушава: Очакване на ваксината и приемането и като единствено спасение.
Резултат:  Разрастване на всеобщата паника.
Фаза 3: Да се предостави подло и смъртоносно решение. (декември 2020. – Юни 2021. )– Да бъде предложена безплатна ваксина за всички.– Да се обещават защита и връщане към нормалното.– Да се установява за целта стадна имунизация.– Да се симулира частично възстановяване на икономиката, което да приспива обществото.– Да се скрива статистиката за страничните ефекти и смъртта причинена от ваксините,– Да се прехвърлят всички странични ефекти от инжекциите като „естествени“ ефекти от вируси и съпътстващи заболявания, които ваксината не лекува.– Да се възстанови термина за естествени мутации на вируса.– Да се оправдава поддържането на мерки за сила, – Да се наказват здравните работници за незаконни грижи и проявено усърдие при изцеление.
Резултат:  Съмнение и чувство на предателство сред ваксинираните, безразличие сред противниците, което ги настройва враждебно.
Фаза 4: Да се инсталира апартейд и QR код. (юни 2021. – Октомври 2021. )– Да се наложи ваксинационен пропуск (QR код), за да се почувстват наградени ваксинираните, а останалите наказани.– Да се създайте апартейд с привилегии само за ваксинираните.– Да се отнеме правото на работа или учене на неваксинираните. – Да се оттеглят основните услуги за неваксинираните.– Да се наложи задължителен PCR тест със заплащане само от страна на неваксинираните.
Сумарен резултат: Първа фаза на дигитален контрол, обедняване на противника
Фаза 5: Установяване на хаос и военно положение. (ноември 2021. – Март 2022 г. )– Да се използва като основна причина липсата на стоки и най-вече храни.– Да се причини парализа на реалната икономика и затваряне фабрики и магазини.– Нека безработицата избухне.– Да се приложи трета доза на vaxx (усилвател, който да натисне „бутона“)– Да се започне със смъртта на останалите живи пенсионери.– Да бъде въведена ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички.– Да се укрепва мита за ефективността на ваксините и стадния имунитет.– Да се демонстрира безотговорността на неваксинираните, като им се придава вина за нарастващите болни.– Да се арестуват опозиционните лидери.– Да се въведе цифрова самоличност, наложена на всеки (QR код): Акт за раждане, лична карта, паспорт, шофьорска книжка, здравноосигурителна карта, – Да се установява постоянно медийно преекспониране на спешни случаи.
Сумарен резултат: Втора фаза на дигиталното управление. Затваряне или отстраняване на противника.
Фаза 6: Анулиране на дълговете и дематериализиране на парите. (март 2022. – Септември 2022 г. )– Да се насърчи икономически и финансов  срив на фондовите борси и фалити на фирми.– Да се спестят всякакви банкови загуби по сметките на клиентите си.– Да се анулират дългове, заеми и кредити.– Да започне изземване на имущество и земя.– Да се активира Great Reset!– Да се дематериализирт парите.– Да се внедри дигитално портфолио. (Дигитален портфейл)– Да се забранят всички глобални лекарства.– Да се потвърждава задължителната ваксинация на всеки 6 месеца.– Да се въведе рационализация на храната и диетата въз основа на Codex Alimentarius.– Да се разширяват постоянно мерките върху развиващите се страни.
Сумарен резултат: Трета фаза на дигиталното управление. Разширяването на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД по цялата планета.
Предупредените сме по-силни !

www.pero.bg

110 Коментара
 1. Атанас казва

  Задайте още от тези въпроси към медии, ваксари, които ни облъчват целодневно да се ваксинираме, но първо да подписваме декларации, че производителите от САЩ не трябва да носят отговорност, а спечелиха и авансово милиарди, както и, че ЕК недопуска вече две години руската/ първо открита и приложена/, китайска и др., одобрени от СЗО!?

 2. Недко Н. казва

  Ей на това се вика неофашизъм! И продължава да е в настъпление!

 3. Shadow казва

  Лъжа и измама

 4. IF4¥ou казва

  Зуки ни лекува с дигитален МЕТАмфетАМИН👽🥕😃

  1. Ема казва

   Перо точка бг?! Смимка на един човек пред некви лейбъли ? Точка след точка изреждане на едни трагикомично представени, шизофренични страхове на някой болен мозък който закачва уж превод от лице което толкова наивен и безгактов текст не би написал, дори и да е борец срещу мерките!
   И сега да попитам: На кого му е нужен нов световен ред, очипирани и подстригани хора, без къщи и храна, измиращи от болести всякакви поради липса на медикаменти и подмятащи се трупове по улиците имайки предвид факта че и погребалните агенции няма да съществуват! На кому е нужно един такъв свят? За пари ли, които няма къде да се използват след като ще се живее по улиците и ще се умира по улиците? И тези “ сили” къде ще се заврат да си гледат кефа като ще мирише напколо на човешка мърша, глад, шизофрения и самоизтребване!!! Драги сънародници – оглупяхте до степен изгубване на човешки разум. Събудете се и се ваксикирайте за да доживеете момента в който ще ви стане ясно какъв абсурд е да вярвате в тази измишльотина!!!!

   1. Стефан казва

    100% съгласен с теб!

   2. demper казва

    …ами ако се окаже, че всичко изложено по-горе е вярно? Кое от подходите и резултатите не съвпада?

   3. Красен казва

    Отворете си съзнанието, госопожо!

   4. White Magnolia казва

    Малко се просвети преди да пишеш и ти под съатия за която нищо не ти е ясно!!!

   5. Истина казва

    Ето част от отговорите на Вашите въпроси. Лошо е написана статията, но е вярна. Говорим вече за кредитно робство и комунизъм с ъпгрейтнати правила:
    https://id2020.org/
    „No government, company or agency can solve this challenge alone. Setting the future course of digital ID and navigating the associated risks is a challenge that requires sustained collaboration and global partnership.“

    И вижте отдолу в сайта кои спонсорират начинанието:
    Alliance Partners – GAVI, Rockefeller, Microsoft, Mastercard….

   6. Анна Бърд казва

    Госпожо, случайно да сте чували изказванията на Бил Гейтс, Клаус Шваб и техните шефове и приятелчета, че земята е пренаселена и населението трябва да се редуцира до половин милиард максимум, заради свръхконзума и изчерпването на земните ресурси? Освен това поради роботизацията и изкуствения интелект вече не е нужна така наречената работна ръка. Това са официални изказвания, както и много написани по въпроса книги от самите тях. Май четене и анализиране на са вашата сила.

 5. Томата казва

  Ок. Линк към оргинала? Моля.

 6. Томата казва

  Линк към оргинала? Моля.

  1. White Magnolia казва

   Ще има нов световен ред и това е само началото, което става и този който няма сиво вещество и не разсъждава приема всичко за чиста монета …

 7. Ена казва

  Моля за линк към оригинала

 8. Zod казва

  https://www.snopes.com/fact-check/michael-yeadon-vaccine-death/

  Ако не почина до 2 години ще залича този сайт и хората които го оправдават не осъзнавате каква паника създавате с тези глупости

  1. Анна Бърд казва

   Внимание трол!

  2. Анна Бърд казва

   Случайно да знаете кому принадлежат така наречените „факт чек“?

 9. Сврт казва

  Всичко конспироидиоти ви пожелавам да пукнете от ковид.
  За едно е прав този текст – вие сте излишни нас този свят.

  1. Маргари казва

   Но какво ви става – нали Вие и Вашите близки, като ваксинирани сте защитени от вируса и неваксинираните нищо лошо не биха могли да ви причинят?? Или за наше добро сте загрижени за нас, повече от нас самите ли? Не вярвам, изглежда ми на несигурност и страх от неизвестното, което сами сте си причинили и опит да завлечете там и останалите.

  2. Анна Бърд казва

   Много сте прост

 10. Петър казва

  Само един въпрос имам:
  – от къде тоя лаборант има достъп до плана на „глобалните сили“? Ако все пак го е намерил и (силно се съмнявам, че някой би му дал достъп до такава информация), дали биха го оставили жив да то публикува?! Все пак тия фанатично изпипват всеки детайл- според тая история! Кой има нужда от бедни и неспособни да потребяват услугите и стоките произвеждани от световния елит?
  Хайде малко критическо мислене!

 11. Катя казва

  Не се пенете…Изблиците ви са последица от страха ви…Не сте вие тази,която ще определи как да живея.А вие Дерзайте…Няма нищо по жалко от ,,щастливите,, роби…

  1. Красен казва

   Всичко това е свързано с прииждането на планетата Нибиру, но никой не го споменава. Информирайте се и ще навържете всичко, особено тези, ваксинираните овце!

 12. Диана казва

  Ема, от позицията си на каква, смятате, че сте в правото си да кажете кой какво да прави, в какво да вярва или колко да се страхува? Никого не съдя и не подстрекавам, но не търпя и друг да налага собствените си разбирания и да категоризира хората с различни такива. Всеки се информира по различен начин и решава в какво да вярва или не…Аз лично, когато дойде време за новини сменям канала, тъй като ми се повдига от дребнавите и нагли лъжи, евтини и очеизвадни игрички и като цяло от купчината еднакви муцуни, гаврещи се с нормалните хора и показващи едно и също мерене на… Ема, радвам се за Вас, че сте се ваксинирала (щом го смятате за правилно), но дали ние го направим и дали ще оцелеем е наш избор и въпрос на късмет! За радост не е Ваш! И като цяло има една истина – няма вечни хора, всички сме тръгнали натам, въпросът е само кога! Но пък има и възможност ваксинацията да прави хората вечни? Може след тестовия период това да е новата пропаганда… Който оцелее ще види 🙂

 13. MonteGeP казва
 14. hot pussy казва

  For fresh people, figuring out how sex works is a widespread reason to turn to porn. In truth,
  one review demonstrates that approximately 45% of teenagers who consumed adult movie have consequently in element to master about love-making.
  In the same way, survey effects as well exhibit one in four 18 to 24-year-olds (24.5%)
  listed porn material as the most helpful origin to learn how to have
  sex.

 15. xxx video казва

  I worked as a model and host for Playboy TV subcompany shortly before debuting in pretty porn movies.

  I was discovered on an episode of Hot Night Pussies. Also, I entered the adult film industry in 1999 and did my first scene successfully.

  In 2007, I took a one-year hiatus from performing, during which I continued feature dancing, and returned in the summer of 2009 to xxx movies projects.

 16. Какие грибов сторговать молодому психонавту
  об психодислептических
  грибах поддато разглагольствовать неблагоприятно, а также у этой медали лупить исподняя сторона.
  на центре ХХ всегда, когда-нибудь псилоцибин наступательно проверялся не хуже кого независимое
  цибетон, его употребляли с целью излечения наркомании, тревожных расстройств, депрессии.
  С его содействием облагораживали качество жизни нездоровым яйца) бери завершающих стадиях
  заболевания, ликвидировали предсуицидальное средства, пособляли нездоровым алкоголизмом.

  Новые раскрытия в мед окружению сковаться льдом толчком ко
  тому, что почти многие гроверов угробили выбрать дебаты псилоцибиновых грибов также протестировать себе буква свежей
  значительности миколога.
  иду пду пдходят представители семейства Psylocibe Cubensis.
  Их не представляющий ни малейшей трудности создать, сии штаммы счета одолевает основная масса
  хворостей, а также ярица услаждает не только количеством самих грибов, и еще вхождением псилоцибина.

 17. marizonilogert казва

  I really like your writing style, superb information, thanks for posting :D. „I hate mankind, for I think myself one of the best of them, and I know how bad I am.“ by Joseph Baretti.

 18. 3d картини казва

  There is clearly a bundle to know about this. I assume you made some good points in features also.

 19. zmozero teriloren казва

  Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the problem solved soon. Kudos

 20. Eapfxn казва

  generic levaquin 500mg buy levofloxacin 250mg

 21. Ymmqop казва

  avodart 0.5mg over the counter avodart uk zofran ca

 22. Zjbwgo казва

  purchase spironolactone pills fluconazole pill buy diflucan 200mg sale

 23. Rvpifi казва

  ampicillin 500mg price cephalexin 500mg brand erythromycin canada

 24. Ukdpzs казва

  brand fildena 100mg cost careprost order generic methocarbamol

 25. Qkymmo казва

  suhagra oral purchase suhagra pill oral estrace

 26. Augbdj казва

  order lamotrigine 50mg generic purchase lamotrigine pills retin gel generic

 27. Enjpoc казва

  purchase accutane generic order accutane 10mg pill purchase zithromax pill

 28. Mdwyiu казва

  real cialis fast shipping how to overcome ed naturally oral sildenafil

 29. Gbpgdq казва

  order anastrozole online cheap order arimidex online cheap cheapest viagra

 30. Evvfpx казва

  tadalafil 5mg sans ordonnance viagra 50mg en france viagra 200mg comprimГ©

 31. Osjcsj казва

  tadalafil 10mg kaufen generika viagra für männer viagra 200mg generika

 32. Upnaxo казва

  purchase accutane pill amoxicillin cheap ivermectin 6mg for sale

 33. Top Places to Eat in Papeete (French Polynesia) казва

  Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam remarks? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 34. Eaiqgi казва

  order doxycycline 200mg pill furosemide 40mg uk order lasix 40mg generic

 35. Ptoxzl казва

  catapres 0.1 mg tablet minocin order online buy generic spiriva 9 mcg

 36. Ehizju казва

  buspirone 10mg ca dilantin 100mg drug purchase ditropan online cheap

 37. Vcjijv казва

  hytrin pills purchase sulfasalazine pill azulfidine over the counter

 38. Pttsfu казва

  olmesartan 20mg over the counter diamox 250mg without prescription diamox 250mg for sale

 39. Gtelka казва

  buy tacrolimus without prescription urso over the counter order ursodiol 300mg pill

 40. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

 41. Lksrzi казва

  buy isosorbide 20mg without prescription order isosorbide micardis 20mg pill

 42. Hey there I am so thrilled I found your webpage, I really found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb job.

 43. Rmamjt казва

  bupropion over the counter quetiapine 100mg oral quetiapine pill

 44. Aezpbx казва

  purchase molnupiravir sale omnicef 300 mg us purchase prevacid pills

 45. Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information.

 46. Ticwcc казва

  sertraline uk kamagra 200mg over the counter brand sildenafil 100mg

 47. Mctayi казва

  order salbutamol generic viagra 200 mg cost of viagra 100mg

 48. Mckkke казва

  tadalafil 5mg over the counter Cialis cheap price viagra pill

 49. Rzifru казва

  brand cialis 40mg order phenazopyridine pills buy amantadine 100 mg sale

 50. Dzocle казва

  order generic naltrexone 50 mg order letrozole 2.5 mg generic order aripiprazole pill

 51. I not to mention my friends were digesting the good solutions on your web site and then instantly developed an awful feeling I never expressed respect to the web blog owner for those techniques. All of the guys ended up warmed to see them and have quite simply been having fun with those things. I appreciate you for actually being quite thoughtful and for considering these kinds of essential subjects most people are really needing to understand about. Our sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.

 52. Voodqa казва

  order medroxyprogesterone 5mg without prescription buy microzide sale cyproheptadine cheap

 53. Erytvl казва

  modafinil 200mg price canadian pharmacy online buy ivermectin 2mg

 54. Dpzqia казва

  luvox online order buy cymbalta online cheap glucotrol sale

 55. How to Start a Plaster Bandages Business (Beginners Guide) казва

  F*ckin¦ amazing things here. I am very satisfied to see your post. Thanks a lot and i am taking a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 56. Pjfwvk казва

  isotretinoin price order deltasone 5mg online order deltasone generic

 57. Uvupnu казва

  cheap piracetam 800mg sildenafil sale viagra overnight shipping usa

 58. Eewouf казва

  azithromycin 250mg uk buy prednisolone 40mg online cheap purchase gabapentin pill

 59. Axtzom казва

  purchase lasix for sale lasix 40mg canada plaquenil 400mg us

 60. Knyeyg казва

  tadalafil dosage anafranil 25mg sale buy clomipramine 25mg sale

 61. Jzgmpj казва

  purchase chloroquine pill aralen ca buy baricitinib 2mg online cheap

 62. Xadiei казва

  order sporanox 100mg generic order sporanox generic tinidazole 300mg us

 63. Wenrcs казва

  order glycomet pill cheap lipitor 80mg cialis 20mg sale

 64. Fvsuil казва

  zyprexa 10mg oral brand zyprexa diovan online buy

 65. Funggv казва

  norvasc 10mg us buy viagra 50mg pills cialis 10mg tablet

 66. Ajtiji казва

  clozapine 100mg cost order clozapine online cheap buy dexamethasone 0,5 mg without prescription

 67. Kssjej казва

  buy sildenafil for sale buy viagra 50mg generic order lisinopril pills

 68. Indalg казва

  omeprazole 10mg cost online gambling for real money play online blackjack real money

 69. Cvgsji казва

  linezolid us zyvox pill casino online

 70. Crlrov казва

  cost lopressor 50mg cost atenolol 100mg levitra pills

 71. Dwkdpn казва

  essay buy online online assignment writer free casino slots

 72. Bjzcbe казва

  order generic vardenafil buy levitra 10mg pills medrol 16 mg pills

 73. Muryrg казва

  paper writing online custom research paper writing order sildenafil 100mg sale

 74. Ryzggg казва

  purchase clomiphene without prescription albuterol sale roulette free

 75. Ymjjwk казва

  oral tadalafil 20mg buy tadalafil 40mg online cheap viagra 50mg cheap

 76. Kszpkd казва

  generic triamcinolone 4mg buy generic loratadine 10mg clarinex online order

 77. Crwpnq казва

  cheap dapoxetine 90mg order misoprostol pills order synthroid 100mcg generic

 78. Mxadzw казва

  cialis 40mg uk overnight viagra delivery buy viagra 50mg pill

 79. Sgqhix казва

  orlistat 60mg price order orlistat 60mg for sale order acyclovir without prescription

 80. Vgofok казва

  tadalafil tablet inderal for sale buy plavix 150mg pills

 81. Kmcfjq казва

  zyloprim 100mg sale buy crestor 10mg pills ezetimibe 10mg oral

 82. Pydheg казва

  methotrexate 5mg brand order warfarin 5mg sale brand metoclopramide 10mg

 83. Ltpuuu казва

  losartan pills cozaar pills topamax 200mg cheap

 84. Qqlnnv казва

  order lioresal without prescription zanaflex us ketorolac without prescription

 85. Taoktd казва

  colchicine 0.5mg cost best casino slots online online casino real money paypal

 86. Hhcwmn казва

  purchase zantac sale meloxicam drug buy celecoxib 200mg

 87. Meznaz казва

  cheap flomax 0.4mg order flomax buy generic aldactone 100mg

 88. Cvmvkw казва

  buy generic tadalafil ampicillin 500mg pills cipro 1000mg price

 89. Ltwpka казва

  simvastatin 10mg cheap generic valacyclovir 1000mg propecia 1mg canada

 90. Zpmlaz казва

  brand flagyl 400mg order bactrim 480mg sale bactrim for sale

 91. Qnvkem казва

  order fluconazole diflucan 100mg generic overnight delivery viagra

 92. Lrcikr казва

  order keflex 250mg sale cheap erythromycin 500mg buy erythromycin 500mg generic

 93. Ijomht казва

  buy cialis 40mg without prescription sildenafil overnight viagra 100mg usa

 94. Ubftld казва

  generic viagra 100mg cialis 40mg for sale tadalafil 40 mg

 95. Udqbxd казва

  buy generic cefuroxime 250mg order cefuroxime sale brand methocarbamol

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече