Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите

Майкъл Йедън е британски учен,  който всички познаваме като доброжелателен британски фармаколог и активист срещу ваксините. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – той е бивш вице президент на компанията  PFIZER.  „Таймс“ го описва като „герой на конспиративните теоретици на Covid“. Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите. План за Новият световен ред, за който никой не ги е упълномощил.  За това какво е отминало и какво ще последва, тъй като  сме близо до ноември 2021, когато според този план ще започне ФАЗА 5 от програмата за глобална тирания. Нека видим всички фази и какво да очакваме в близко бъдеще според Майкъл Йедън. От нас зависи дали това наистина ще се случи !!!
С извинения за превода, който не е съвършен! 
Фаза 1:  Да се симулира заплахата и създаде всеобщ страх (декември 2019 – Март 2020)– Да се започне пандемия в Китай.– Да се убият десетки хиляди възрастни хора.– Да се преувеличават постоянно броя на случаите със заразени и особено смъртни случаи.– От самото начало да се представя пост ваксинацията като единствено решение.– Всички медии да посветят цялото си внимание на Covid-19.
Резултат: (почти) Всеобща паника.
Фаза 2: Да се посее медийно плетене и споделяне на нашата ( визирай тяхната) грижа за Обществото в кампанията. (март 2020. – Декември 2020. )

– Да бъдат въведени множество ненужни, либертицидни и противоконституционни мерки насила,

– Да се парализират търговията и икономиката,

– Да се следи с внимание за подчинението на мнозинството и съпротивата на малцинството,

– Да се стигматизират бунтовниците като се създаде хоризонтално разделение.

– Да се цензурират лидерите на дисидентите.

– Да се наказва неподчинението.– Да се генерализират PCR тестовете.

– Да се създаде объркване между случаи, заразени, болни, хоспитализирани и починали за да бъде приложена успешно силата на статистиката.– Да се дисквалифицират всички ефективни лечения.

–  Да се внушава: Очакване на ваксината и приемането и като единствено спасение.
Резултат:  Разрастване на всеобщата паника.
Фаза 3: Да се предостави подло и смъртоносно решение. (декември 2020. – Юни 2021. )– Да бъде предложена безплатна ваксина за всички.– Да се обещават защита и връщане към нормалното.– Да се установява за целта стадна имунизация.– Да се симулира частично възстановяване на икономиката, което да приспива обществото.– Да се скрива статистиката за страничните ефекти и смъртта причинена от ваксините,– Да се прехвърлят всички странични ефекти от инжекциите като „естествени“ ефекти от вируси и съпътстващи заболявания, които ваксината не лекува.– Да се възстанови термина за естествени мутации на вируса.– Да се оправдава поддържането на мерки за сила, – Да се наказват здравните работници за незаконни грижи и проявено усърдие при изцеление.
Резултат:  Съмнение и чувство на предателство сред ваксинираните, безразличие сред противниците, което ги настройва враждебно.
Фаза 4: Да се инсталира апартейд и QR код. (юни 2021. – Октомври 2021. )– Да се наложи ваксинационен пропуск (QR код), за да се почувстват наградени ваксинираните, а останалите наказани.– Да се създайте апартейд с привилегии само за ваксинираните.– Да се отнеме правото на работа или учене на неваксинираните. – Да се оттеглят основните услуги за неваксинираните.– Да се наложи задължителен PCR тест със заплащане само от страна на неваксинираните.
Сумарен резултат: Първа фаза на дигитален контрол, обедняване на противника
Фаза 5: Установяване на хаос и военно положение. (ноември 2021. – Март 2022 г. )– Да се използва като основна причина липсата на стоки и най-вече храни.– Да се причини парализа на реалната икономика и затваряне фабрики и магазини.– Нека безработицата избухне.– Да се приложи трета доза на vaxx (усилвател, който да натисне „бутона“)– Да се започне със смъртта на останалите живи пенсионери.– Да бъде въведена ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички.– Да се укрепва мита за ефективността на ваксините и стадния имунитет.– Да се демонстрира безотговорността на неваксинираните, като им се придава вина за нарастващите болни.– Да се арестуват опозиционните лидери.– Да се въведе цифрова самоличност, наложена на всеки (QR код): Акт за раждане, лична карта, паспорт, шофьорска книжка, здравноосигурителна карта, – Да се установява постоянно медийно преекспониране на спешни случаи.
Сумарен резултат: Втора фаза на дигиталното управление. Затваряне или отстраняване на противника.
Фаза 6: Анулиране на дълговете и дематериализиране на парите. (март 2022. – Септември 2022 г. )– Да се насърчи икономически и финансов  срив на фондовите борси и фалити на фирми.– Да се спестят всякакви банкови загуби по сметките на клиентите си.– Да се анулират дългове, заеми и кредити.– Да започне изземване на имущество и земя.– Да се активира Great Reset!– Да се дематериализирт парите.– Да се внедри дигитално портфолио. (Дигитален портфейл)– Да се забранят всички глобални лекарства.– Да се потвърждава задължителната ваксинация на всеки 6 месеца.– Да се въведе рационализация на храната и диетата въз основа на Codex Alimentarius.– Да се разширяват постоянно мерките върху развиващите се страни.
Сумарен резултат: Трета фаза на дигиталното управление. Разширяването на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД по цялата планета.
Предупредените сме по-силни !

www.pero.bg

31 Коментара
 1. Атанас казва

  Задайте още от тези въпроси към медии, ваксари, които ни облъчват целодневно да се ваксинираме, но първо да подписваме декларации, че производителите от САЩ не трябва да носят отговорност, а спечелиха и авансово милиарди, както и, че ЕК недопуска вече две години руската/ първо открита и приложена/, китайска и др., одобрени от СЗО!?

 2. Недко Н. казва

  Ей на това се вика неофашизъм! И продължава да е в настъпление!

 3. Shadow казва

  Лъжа и измама

 4. IF4¥ou казва

  Зуки ни лекува с дигитален МЕТАмфетАМИН👽🥕😃

  1. Ема казва

   Перо точка бг?! Смимка на един човек пред некви лейбъли ? Точка след точка изреждане на едни трагикомично представени, шизофренични страхове на някой болен мозък който закачва уж превод от лице което толкова наивен и безгактов текст не би написал, дори и да е борец срещу мерките!
   И сега да попитам: На кого му е нужен нов световен ред, очипирани и подстригани хора, без къщи и храна, измиращи от болести всякакви поради липса на медикаменти и подмятащи се трупове по улиците имайки предвид факта че и погребалните агенции няма да съществуват! На кому е нужно един такъв свят? За пари ли, които няма къде да се използват след като ще се живее по улиците и ще се умира по улиците? И тези “ сили” къде ще се заврат да си гледат кефа като ще мирише напколо на човешка мърша, глад, шизофрения и самоизтребване!!! Драги сънародници – оглупяхте до степен изгубване на човешки разум. Събудете се и се ваксикирайте за да доживеете момента в който ще ви стане ясно какъв абсурд е да вярвате в тази измишльотина!!!!

   1. Стефан казва

    100% съгласен с теб!

   2. demper казва

    …ами ако се окаже, че всичко изложено по-горе е вярно? Кое от подходите и резултатите не съвпада?

   3. Красен казва

    Отворете си съзнанието, госопожо!

   4. White Magnolia казва

    Малко се просвети преди да пишеш и ти под съатия за която нищо не ти е ясно!!!

   5. Истина казва

    Ето част от отговорите на Вашите въпроси. Лошо е написана статията, но е вярна. Говорим вече за кредитно робство и комунизъм с ъпгрейтнати правила:
    https://id2020.org/
    „No government, company or agency can solve this challenge alone. Setting the future course of digital ID and navigating the associated risks is a challenge that requires sustained collaboration and global partnership.“

    И вижте отдолу в сайта кои спонсорират начинанието:
    Alliance Partners – GAVI, Rockefeller, Microsoft, Mastercard….

   6. Анна Бърд казва

    Госпожо, случайно да сте чували изказванията на Бил Гейтс, Клаус Шваб и техните шефове и приятелчета, че земята е пренаселена и населението трябва да се редуцира до половин милиард максимум, заради свръхконзума и изчерпването на земните ресурси? Освен това поради роботизацията и изкуствения интелект вече не е нужна така наречената работна ръка. Това са официални изказвания, както и много написани по въпроса книги от самите тях. Май четене и анализиране на са вашата сила.

 5. Томата казва

  Ок. Линк към оргинала? Моля.

 6. Томата казва

  Линк към оргинала? Моля.

  1. White Magnolia казва

   Ще има нов световен ред и това е само началото, което става и този който няма сиво вещество и не разсъждава приема всичко за чиста монета …

 7. Ена казва

  Моля за линк към оригинала

 8. Zod казва

  https://www.snopes.com/fact-check/michael-yeadon-vaccine-death/

  Ако не почина до 2 години ще залича този сайт и хората които го оправдават не осъзнавате каква паника създавате с тези глупости

  1. Анна Бърд казва

   Внимание трол!

  2. Анна Бърд казва

   Случайно да знаете кому принадлежат така наречените „факт чек“?

 9. Сврт казва

  Всичко конспироидиоти ви пожелавам да пукнете от ковид.
  За едно е прав този текст – вие сте излишни нас този свят.

  1. Маргари казва

   Но какво ви става – нали Вие и Вашите близки, като ваксинирани сте защитени от вируса и неваксинираните нищо лошо не биха могли да ви причинят?? Или за наше добро сте загрижени за нас, повече от нас самите ли? Не вярвам, изглежда ми на несигурност и страх от неизвестното, което сами сте си причинили и опит да завлечете там и останалите.

  2. Анна Бърд казва

   Много сте прост

 10. Петър казва

  Само един въпрос имам:
  – от къде тоя лаборант има достъп до плана на „глобалните сили“? Ако все пак го е намерил и (силно се съмнявам, че някой би му дал достъп до такава информация), дали биха го оставили жив да то публикува?! Все пак тия фанатично изпипват всеки детайл- според тая история! Кой има нужда от бедни и неспособни да потребяват услугите и стоките произвеждани от световния елит?
  Хайде малко критическо мислене!

 11. Катя казва

  Не се пенете…Изблиците ви са последица от страха ви…Не сте вие тази,която ще определи как да живея.А вие Дерзайте…Няма нищо по жалко от ,,щастливите,, роби…

  1. Красен казва

   Всичко това е свързано с прииждането на планетата Нибиру, но никой не го споменава. Информирайте се и ще навържете всичко, особено тези, ваксинираните овце!

 12. Диана казва

  Ема, от позицията си на каква, смятате, че сте в правото си да кажете кой какво да прави, в какво да вярва или колко да се страхува? Никого не съдя и не подстрекавам, но не търпя и друг да налага собствените си разбирания и да категоризира хората с различни такива. Всеки се информира по различен начин и решава в какво да вярва или не…Аз лично, когато дойде време за новини сменям канала, тъй като ми се повдига от дребнавите и нагли лъжи, евтини и очеизвадни игрички и като цяло от купчината еднакви муцуни, гаврещи се с нормалните хора и показващи едно и също мерене на… Ема, радвам се за Вас, че сте се ваксинирала (щом го смятате за правилно), но дали ние го направим и дали ще оцелеем е наш избор и въпрос на късмет! За радост не е Ваш! И като цяло има една истина – няма вечни хора, всички сме тръгнали натам, въпросът е само кога! Но пък има и възможност ваксинацията да прави хората вечни? Може след тестовия период това да е новата пропаганда… Който оцелее ще види 🙂

 13. MonteGeP казва
 14. hot pussy казва

  For fresh people, figuring out how sex works is a widespread reason to turn to porn. In truth,
  one review demonstrates that approximately 45% of teenagers who consumed adult movie have consequently in element to master about love-making.
  In the same way, survey effects as well exhibit one in four 18 to 24-year-olds (24.5%)
  listed porn material as the most helpful origin to learn how to have
  sex.

 15. xxx video казва

  I worked as a model and host for Playboy TV subcompany shortly before debuting in pretty porn movies.

  I was discovered on an episode of Hot Night Pussies. Also, I entered the adult film industry in 1999 and did my first scene successfully.

  In 2007, I took a one-year hiatus from performing, during which I continued feature dancing, and returned in the summer of 2009 to xxx movies projects.

 16. Какие грибов сторговать молодому психонавту
  об психодислептических
  грибах поддато разглагольствовать неблагоприятно, а также у этой медали лупить исподняя сторона.
  на центре ХХ всегда, когда-нибудь псилоцибин наступательно проверялся не хуже кого независимое
  цибетон, его употребляли с целью излечения наркомании, тревожных расстройств, депрессии.
  С его содействием облагораживали качество жизни нездоровым яйца) бери завершающих стадиях
  заболевания, ликвидировали предсуицидальное средства, пособляли нездоровым алкоголизмом.

  Новые раскрытия в мед окружению сковаться льдом толчком ко
  тому, что почти многие гроверов угробили выбрать дебаты псилоцибиновых грибов также протестировать себе буква свежей
  значительности миколога.
  иду пду пдходят представители семейства Psylocibe Cubensis.
  Их не представляющий ни малейшей трудности создать, сии штаммы счета одолевает основная масса
  хворостей, а также ярица услаждает не только количеством самих грибов, и еще вхождением псилоцибина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече