Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите

Майкъл Йедън е британски учен,  който всички познаваме като доброжелателен британски фармаколог и активист срещу ваксините. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – той е бивш вице президент на компанията  PFIZER.  „Таймс“ го описва като „герой на конспиративните теоретици на Covid“. Майкъл Йедън изважда на показ  плана на глобализаторите. План за Новият световен ред, за който никой не ги е упълномощил.  За това какво е отминало и какво ще последва, тъй като  сме близо до ноември 2021, когато според този план ще започне ФАЗА 5 от програмата за глобална тирания. Нека видим всички фази и какво да очакваме в близко бъдеще според Майкъл Йедън. От нас зависи дали това наистина ще се случи !!!
С извинения за превода, който не е съвършен! 
Фаза 1:  Да се симулира заплахата и създаде всеобщ страх (декември 2019 – Март 2020)– Да се започне пандемия в Китай.– Да се убият десетки хиляди възрастни хора.– Да се преувеличават постоянно броя на случаите със заразени и особено смъртни случаи.– От самото начало да се представя пост ваксинацията като единствено решение.– Всички медии да посветят цялото си внимание на Covid-19.
Резултат: (почти) Всеобща паника.
Фаза 2: Да се посее медийно плетене и споделяне на нашата ( визирай тяхната) грижа за Обществото в кампанията. (март 2020. – Декември 2020. )

– Да бъдат въведени множество ненужни, либертицидни и противоконституционни мерки насила,

– Да се парализират търговията и икономиката,

– Да се следи с внимание за подчинението на мнозинството и съпротивата на малцинството,

– Да се стигматизират бунтовниците като се създаде хоризонтално разделение.

– Да се цензурират лидерите на дисидентите.

– Да се наказва неподчинението.– Да се генерализират PCR тестовете.

– Да се създаде объркване между случаи, заразени, болни, хоспитализирани и починали за да бъде приложена успешно силата на статистиката.– Да се дисквалифицират всички ефективни лечения.

–  Да се внушава: Очакване на ваксината и приемането и като единствено спасение.
Резултат:  Разрастване на всеобщата паника.
Фаза 3: Да се предостави подло и смъртоносно решение. (декември 2020. – Юни 2021. )– Да бъде предложена безплатна ваксина за всички.– Да се обещават защита и връщане към нормалното.– Да се установява за целта стадна имунизация.– Да се симулира частично възстановяване на икономиката, което да приспива обществото.– Да се скрива статистиката за страничните ефекти и смъртта причинена от ваксините,– Да се прехвърлят всички странични ефекти от инжекциите като „естествени“ ефекти от вируси и съпътстващи заболявания, които ваксината не лекува.– Да се възстанови термина за естествени мутации на вируса.– Да се оправдава поддържането на мерки за сила, – Да се наказват здравните работници за незаконни грижи и проявено усърдие при изцеление.
Резултат:  Съмнение и чувство на предателство сред ваксинираните, безразличие сред противниците, което ги настройва враждебно.
Фаза 4: Да се инсталира апартейд и QR код. (юни 2021. – Октомври 2021. )– Да се наложи ваксинационен пропуск (QR код), за да се почувстват наградени ваксинираните, а останалите наказани.– Да се създайте апартейд с привилегии само за ваксинираните.– Да се отнеме правото на работа или учене на неваксинираните. – Да се оттеглят основните услуги за неваксинираните.– Да се наложи задължителен PCR тест със заплащане само от страна на неваксинираните.
Сумарен резултат: Първа фаза на дигитален контрол, обедняване на противника
Фаза 5: Установяване на хаос и военно положение. (ноември 2021. – Март 2022 г. )– Да се използва като основна причина липсата на стоки и най-вече храни.– Да се причини парализа на реалната икономика и затваряне фабрики и магазини.– Нека безработицата избухне.– Да се приложи трета доза на vaxx (усилвател, който да натисне „бутона“)– Да се започне със смъртта на останалите живи пенсионери.– Да бъде въведена ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички.– Да се укрепва мита за ефективността на ваксините и стадния имунитет.– Да се демонстрира безотговорността на неваксинираните, като им се придава вина за нарастващите болни.– Да се арестуват опозиционните лидери.– Да се въведе цифрова самоличност, наложена на всеки (QR код): Акт за раждане, лична карта, паспорт, шофьорска книжка, здравноосигурителна карта, – Да се установява постоянно медийно преекспониране на спешни случаи.
Сумарен резултат: Втора фаза на дигиталното управление. Затваряне или отстраняване на противника.
Фаза 6: Анулиране на дълговете и дематериализиране на парите. (март 2022. – Септември 2022 г. )– Да се насърчи икономически и финансов  срив на фондовите борси и фалити на фирми.– Да се спестят всякакви банкови загуби по сметките на клиентите си.– Да се анулират дългове, заеми и кредити.– Да започне изземване на имущество и земя.– Да се активира Great Reset!– Да се дематериализирт парите.– Да се внедри дигитално портфолио. (Дигитален портфейл)– Да се забранят всички глобални лекарства.– Да се потвърждава задължителната ваксинация на всеки 6 месеца.– Да се въведе рационализация на храната и диетата въз основа на Codex Alimentarius.– Да се разширяват постоянно мерките върху развиващите се страни.
Сумарен резултат: Трета фаза на дигиталното управление. Разширяването на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД по цялата планета.
Предупредените сме по-силни !

www.pero.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече