Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Киану Рийвс – човек може да се родиш, но да останеш такъв…

Актьорът, филмов режисьор, филмов продуцент и музикант Киану Рийвс , пропусна първите 20 минути от партито, посветено на края на заснемането на новия му филм в един от клубовете в Ню Йорк.

Той чакаше търпеливо под дъжда, за да бъде пуснат вътре. Никой не го позна. Собственикът на клуба каза: ′′ Дори не знаех, че Киану стои под дъжда и чака да бъде пуснат вътре – не каза нищо на никого.“′′ Пътува с градски транспорт „.′′ Той лесно общува с бездомни хора на улицата и им помага „.

Той е едва на 56 години (2 септември 1964)- Може просто да яде хотдог в парка, седнал между обикновени хора. След заснемането на един от ′′ Матрицата „, той даде на всички каскадьори нов мотоциклет – признание за уменията им.

Отказа се от по-голямата част от хонорара за заплатите на костюмирани дизайнери и компютърни учени, които рисуват специални ефекти в ′′ Матрицата ′′ – решиха, че дялът им от участие в бюджета на филма е подценен.- Намали хонорара си във филма Адвокат на Дявола за да има достатъчно пари, за да покани Ал Пачино.

Почти по същото време почина най-добрият му приятел; приятелката му загуби дете и скоро загина в катастрофа, а сестра му се разболя от левкемия. Киану не се пречупи: той дари 5 милиона долара на клиниката, която лекува сестра му, отказа да снима (да бъде с нея) и създаде Фондация ′′ Левкемия дарявайки значителни суми от всеки хонорар за филма.

Човек може да се родиш, но да останеш такъв…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече