Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Киану Рийвс – човек може да се родиш, но да останеш такъв…

Актьорът, филмов режисьор, филмов продуцент и музикант Киану Рийвс , пропусна първите 20 минути от партито, посветено на края на заснемането на новия му филм в един от клубовете в Ню Йорк.

Той чакаше търпеливо под дъжда, за да бъде пуснат вътре. Никой не го позна. Собственикът на клуба каза: ′′ Дори не знаех, че Киану стои под дъжда и чака да бъде пуснат вътре – не каза нищо на никого.“′′ Пътува с градски транспорт „.′′ Той лесно общува с бездомни хора на улицата и им помага „.

Той е едва на 56 години (2 септември 1964)- Може просто да яде хотдог в парка, седнал между обикновени хора. След заснемането на един от ′′ Матрицата „, той даде на всички каскадьори нов мотоциклет – признание за уменията им.

Отказа се от по-голямата част от хонорара за заплатите на костюмирани дизайнери и компютърни учени, които рисуват специални ефекти в ′′ Матрицата ′′ – решиха, че дялът им от участие в бюджета на филма е подценен.- Намали хонорара си във филма Адвокат на Дявола за да има достатъчно пари, за да покани Ал Пачино.

Почти по същото време почина най-добрият му приятел; приятелката му загуби дете и скоро загина в катастрофа, а сестра му се разболя от левкемия. Киану не се пречупи: той дари 5 милиона долара на клиниката, която лекува сестра му, отказа да снима (да бъде с нея) и създаде Фондация ′′ Левкемия дарявайки значителни суми от всеки хонорар за филма.

Човек може да се родиш, но да останеш такъв…

4 Коментара
  1. porn
  2. porn

    Киану Рийвс – човек може да се родиш, но да останеш такъв… – Pero.bg

    https://qvickologi.com/3×20-minuter-och-en-eon-av-smarta/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече