Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

„Твоят ден“ – новият сутрешен блок на NOVA NEWS

Лора Инджова е водеща на предаването, което стартира на 13-и септември

9 септември 2021 г., гр. София. През есенния сезон Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българската телевизионна аудитория нов сутрешен блок – „Твоят ден“. Той ще се излъчва всеки делничен ден от 8 до 11 часа по NOVA NEWS. Водещата с богат опит в сутрешните формати Лора Инджова ще даде старт на предаването на 13-и септември. Тя ще представя на зрителите на информационния канал общественозначимите теми от деня с актуални събеседници в студиото и  преки включвания на кореспондентите на медията от страната и чужбина. „Твоят ден“ ще отделя повече време за спорт, култура, светски новини и времето, а всеки петък популярни личности и лидери на мнение ще обобщават и анализират важните новини от седмицата.

„Създаването на сутрешния блок „Твоят ден“ е логична стъпка в развитието на информационния канал на Нова Броудкастинг Груп. Пожелавам успех на Лора и на целия екип на предаването“ – коментира Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Изключително съм щастлива да бъда част от новия сутрешен блок на NOVA NEWS. Предаването има чудесен екип от професионалисти, с които обещаваме бърза информация, динамика и ведро настроение. Заедно с журналистите на медията, ще информираме зрителите за горещите теми от деня – както от България, така и от света“ – сподели водещата на „Твоят ден“.

Лора Инджова е позната на зрителите като репортер на Новините на NOVA и водеща на сутрешния блок „Здравей, България“. Тя се присъединява към медията през 2018 година. Преди това е била водеща на сутрешните информационни блокове на телевизия Европа и телевизия Bulgaria ON AIR. Като репортер е отразявала както политически, така и социални теми, включително и бежанската криза в Прешево, Сърбия през лятото на 2015 година. Автор е на редица документални материали за „Темата на NOVA“, посветени на социалното предприемачество, демографската криза, живота в условията на Ковид пандемията и др.

Лора Инджова е магистър по право от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече