Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Слави Трифонов последователен също като Борисов

Едно от качествата, които уважавам в хората е последователност в действия. За съжаление трудно виждам тази последователност при г-н Слави Трифонов и ПП ИТН?

1️⃣ Критикуват и атакуват работещ и успешен министър на служебният кабинет за двойно гражданство? Каква е целта?

2️⃣ ПП ИТН внася законодателни промени министрите и депутатите да бъдат с двойно гражданство?

3️⃣ Г-н Слави Трифонов и ПП ИТН ще подкрепят Румен Радев за трети мандат, но няма да подкрепят служебно правителство то да стане редовно?

4️⃣ Г-н Слави Трифонов и ПП ИТН имат голямо желание да бъдат подкрепени от партиите на протеста, но нямали да допуснат обсъждат кандидатурите им за министри? И нямало да подкрепят друг кабинет?

5️⃣ Причината за създаване на ПП ИТН са референдума „сготвен“ от ПП ГЕРБ, ПП ДПС и ПП БСП. ПП ИТН е демократична партия където еднозначно и първостепенно е мнението на избирателите и тя не е обвързана с никой? Логично е решенията да се вземат чрез е-референдум от избирателите зад ПП ИТН, а не натрапчива се от медийни изяви еднолично? Това интервю поставя повече въпроси от дадени ясни и аргументирани отговори. Един държавник еднозначно трябва да дава ясни еднозначни отговори, действията му да са последователни, добре обмислени, вдъхващи мъдрост и движение към ясна цел за избирателите. Такива действия последователни вижда ме ли? Ясно е първо, че на г-н Слави Трифонов явно му липсва все още дипломатичност и политически опит. Еднозначно е ясно второ, че ПП ИТН не е отборен играч, даже да минем през 2-3 нови избори много трудно ще видим правителство на ПП ИТН подкрепено въобще от някой друга партия, ако не променят основно възгледите си. Въпроса натрапчив е друг каква е аргументираната причина избирателите да гласуват за ПП ИТН? България да сме едно шоу с постоянни избори и какви са им очакванията? Първи избори – няма правителство (ПП ИТН – втори)?Втори избори – няма правителство (ПП ИТН – първи)?Трети избори – вероятност голяма пак да няма правителство?

В такива моменти аз остро чувствах, че се убиваме последователно и бавно, но сигурно. – Джеймс Болдуин

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече