Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Николай Марков – Всички минали през парламента политици – в кофата за смет

Николай Марков публикува във Фейсбук страницата си:

Мдаа.

Оказа се, че мосю Христо Иванов не е „договарял политики“, а се е вживял като кадровик на кабинета на ИТН. Това е коренно различно от онова, което говореше по медиите и на практика той не е изричал истината пред гражданите. Лъгал е.

По-интересно за мен е дали същият този образ и подобие Христо е одобрявал всеки министър от кабинета на Борисов в който той самия беше министър? Защото ако ги е одобрил, за да влезе, в този кабинет бяха най-големите бандити на прехода. Ако Христо Иванов е забравил, нека изгледа записите от това време и да види с очите си, че на публичните изяви на Борисов той стои от дясната му страна и го гледа с възхищение, любов и преклонение – типично по лакейски. С „демократична“ гордост. Да припомням ли също, че Реформаторския блок беше горната дреха на същите днешни стари муцуни, които днес се наричат „Демократична България“. Много демократична страна.

Всички минали през парламента политици – в кофата за смет. Повечето – в затвора. Там им е мястото и да започваме на чисто. Това е.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече