Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Дженифър Лопез и Бен Афлек отново се събраха.

Съживената връзка на Дженифър Лопес и Бен Афлек се превърна в най-общия публичен роман на Холивуд през лятото. Докато двамата продължават своята европейска ваканция в Италия тази седмица, Entertainment Tonight получи актуализация от източник за това как Лопес и Афлек се чувстват един към друг сега-и как бившите им Марк Антъни (бившият съпруг на Лопес) и Дженифър Гарнър (бившата на Афлек) съпруга) се чувстват за тяхната „сериозна“ връзка.

Източникът казва, че те не са против: „Джен Гарнър и Марк Антъни продължават да ни подкрепят и изглежда няма лоша воля навсякъде, всички просто искат най -доброто един за друг и за семействата си. ”


Почти три месеца след като отново се срещат, Бенифър е напълно влюбен и връзката им е „сериозна“, казва източникът на ET: „И двамата са супер страстни и са главоломни един с друг, точно както някога са били. Този път обаче и двамата наистина се чувстват така. „

„Всичко изглежда 100 % естествено с тях“, продължи източникът. „След като отново се разпалиха, сякаш не беше минало време. Те не биха могли да бъдат по -съгласни. Те чувстват, че в този момент от живота си безспорно са създадени един за друг. Нещата между Бен и Джен бяха лесни и това кара връзката им да работи толкова добре. Те работят безпроблемно заедно и сякаш връзката им почти не изисква никакви усилия. „

Междувременно E! Получи съобщение от очевидец за това как са прекарали двойката в Италия. Те бяха заснети там във вторник и прекараха известно време в Капри.

„Те се държаха за ръце и се смееха заедно, докато вървяха по тесните улички“, каза източникът. „Те се отбиха в Ristorante Faraglioni, където бяха седнали един срещу друг на маса. Те държаха ръце през масата и Дж. Ло разтри ръцете на Бен, докато му се усмихваше. Те пиеха вода и провериха менюто, но след това решиха да пропуснат храненето преди ядене. Те напуснаха хванати за ръце и бяха последвани от охраната. ”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече