Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Започват протести срещу принудителната Ваксинация

Вчера от 18.30 часа пред Министерство на здравеопазването и с шествие до президентството стартира началото на протести срещу принудителната ваксинация с апел:

Имунизация не е равно на ваксинация

Нека правим разлика между имунизация и принудителна ваксинация!

Протестът се организира от Обединени родители – обединение от над 17 формални и неформални родителски и граждански формации и политическа партия БНО със председател Георги Георгиев Готи.

Много е важно да знаем, че истинският проблем е не само ваксинацията, а това, че липсата на такава те лишава от право на труд, образование, здравеопазване и социален живот.

Важно е да не забравяме, че тези права са гарантирани от Конституцията на Република България.

Всички конспиративни теории, свързани с Ковид-19, се оказаха верни. Миналата година по това време срещнахме подигравки защо протестираме срещу несъществуваща ваксина, само година по-късно правителството се опитва насила да ваксинира всички с набързо създадени инжекционни разтвори. Няма да го позволим, защото :

– Това нарушава Конституцията, Хартата за правата на човека и се опитва да наруши и Конвенцията за правата на дете.

– Ваксинирането е ДОБРОВОЛНО, но правителството всячески се опитва да го направи ДОБРОЗОРНО!

– Нашето тяло е наша отговорност.

– Медицинският фашизъм няма нищо общо с благото на обществото, колкото и да се опитват да ни убедят в обратното.

Ние сме хора, а не добитък. Няма никакво правно или друго основните човек да бъде притискан и насила ограничаван в правата си, защото не желае да се ваксинира. Дали да се ваксинираме е НАШ ЛИЧЕН ИЗБОР и така ще си остане!

Свободата на човека и личността е най-важното условие за едно демократично общество. Принудата под всякаква форма не е демокрация, нали?

Председателят на партия БНО, Георги Георгиев – Готи заяви, че протестите ще ескалират ако не се вразумят и сегашните политици и се обяви за тотална отмяна и задължение за носене на маски. Ние сме човешки същества и никой не може да ни третира като добитък, всеки е свободен да се ваксинира или не, дали да носи маски или не, за мен е грубо нарушение и погазване на закона и хартата за правата на човека, някакви си разпоредби, който като овче ни вкарват в строй и незаконно ни задължават да носим маски…

Георги Георгиев Готи – Председател на БНО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече