ПОГЛЕДЪТ НА БОРИСЛАВ ВЕНКОВ ОТ БНО ЗА ПРОБЛЕМИТЕ В СТРАНАТА.

14600877_10151024902424945_7416002638324299742_n

Д.К. : Здравейте, казвам се Даниела Костадинова и съм една от вас, една от българският народ, който има нужда от промяна, от това да знаем истината. Живеем във времена, в които гледаме скептично над нещата и не даваме възможност на млади и съвестни хора да навлязат в политическите среди, само защото сме свикнали на едни и същи лъжи, едни и същи обещания от едни и същи лъжци. Страхът от промяна превърна държавата ни в дом на бежанци, дом на убийци и дом на лъжци, които манипулират и издевателстват българският народ. На скоро се запознах с един изключително интересен човек, който има иновативен поглед над проблемите, касаещи политиката на България и нас самите разбира се. Имах удоволствието да проведа едно кратко интервю, включващо важни за НАС – българският народ въпроси, касаещи положението на България и нейното бъдеще. Представете себе си с няколко думи на кратко. – Как станахте член на партията и защо ?

Б.В. : Здравейте, казвам се Борислав Венков, на 29 години съм от София. Като млад човек и млад баща живеещ в тази държава аз искам промяна за мен, семейството ми и българския народ. На всички им е омръзнало от случващото се тук и това положение е така от години, само че народът спи и никой не прави нищо по въпроса. В момента България има нужда от будители, патриоти и революция. Станах член на БНО защото в тази партия и нейната кауза аз виждам спасение за НАС и искам да участвам и помогна със всички мои сили. Като координатор на партията за град София и председател на Българския Наказателен Отряд ние ще дадем всички наши структури и звена за каузата. Познавам г-н Георгиев, председателят на БНО, от дълги години и винаги сме споделяли общи и идеи и интереси за бъдещо развитие. Ние всички трябва да застанем за него и неговият идеал за по добро бъдеще.

Д.К. : Партията и Вие самите наричате себе си патриоти. Като такива какво мнение бихте дали за една от най-горещите теми за българският народ, а именно емигрантите и вълната, която заля България с бежанци и има ли партия, която да подкрепи общественото мнение и недоволството у хората ?

Б.В. : Мисля, че голяма част от бежанците са жертви, но огромна част от тях са престъпници, които застрашават българският народ и Европа. За да се преотврати този проблем трябва да се обединим като народ и да го премахнем по лесния или по трудния начин. Правителството допусна този голям наплив от емигранти в държавата ни, правителството позволи народът да се страхува в собствената си държава и сега правителството трябва да оправи това. Ние трябва да оправим този проблем с драстични мерки.

Д.К. : Това включва ли и трафикът на хора, който напоследък е засилен и застрашава населението с нова вълна, „скрита” от погледа на контролните органи ?

Б.В. : Да, това включва всеки един нелегално прекаран бежанец и всеки трафикант. Това е дупка в системата, която трябва да бъде поправена и това са стотици хиляди левове, които отиват у престъпници, но не и в държавната хазна. Това е мръсотия, която ние трябва да почистим, давайки на хората това, което искат, а именно спокойствие в собствената ни държава

Д.К. : Как смятате, че положението на България ще се подобри само с хипотетичното спиране на бежанската вълна ?

Б.В. : Не смятам, че това би оправило страната ни, ни най-малко. Това би помогнало на народа да повярва в нас, да повярва в това че ние сме едно цяло и заедно ще се справим. Прекалено много пари отиват за изграждането на бежански лагери и прекалено много пари отиват за изхранването на тези хора. Смятам, че прекалено малко внимание обръщаме на народът ни който има нужда от нас, има нужда от тези пари. Колко старчески домове са реставрирани и колко са социалните помощи, които получават нашите баби и дядовци ? Колко са бездомниците и колко нарастна броят им ? До тук изтърпяхме бунт, породен от бежанци, на които им е даден дом и храна, изтърпяхме престъпления, от които опит за убийство, трафик на хора и наркотици. Загуба за българският народ. Именно затова е необходима кардинална промяна в правителството. Необходим е един глас- народен. Да се обединим и да гледаме нашите интереси за нашата държава, не чужди интереси за наша сметка

Д.К. : Какви промени смятате, че са необходими за една такава кардинална промяна в правителството ? Как ще убедите народа да Ви повярва ?

Б.В. : Ще цитирам Апостола „ Дела трябват, а не думи!” Като за начало ще бъдат засилени военните сили и контролните органи по границите на страната за максималното намаляване на трафика на хора. Партията ще пледира за постепенното експортиране на бежанците у нас както и за прекратяването на постоянен бежански поток, навлизащ в страната под „легална” форма. Ще пледираме приемането на референдума, който бе отхвърлен от същите хора, които казват, че са загрижени за обществените интереси. Ще пледираме намаляването на субсидиите и падането на политическият имунитет, защото ние сме едно цяло и такъв имунитет е излишен. Ще пледираме завръщането на българите в чужбина, които избягаха заради ужасът и мизерията които са в страната ни. Ще опитаме да вдъхнем надежда и да дадем възможност на младите хора да изразят себе си. Ще докажем, че сме различни, че сме част от народа.

Д.К. : Какво ще кажете за финал ? Как ще се обърнете към българският народ ?

Б.В. : Аз съм българин, аз съм един от вас, аз също съм потърпевш. Не ме е страх да коментирам въпроси, които биха засегнали правителството, защото ние, народът сме истинската сила, не правителството. Демокрацията ни дава право на глас,. Право на менние и право на свободно изразяване. Партията ни подкрепя интересите на държавата, интересите на обществото, интересите на нашите деца. Нашата партия се стреми към обединение. Стремим се да помогнем на държавата като буквално свалим картите и изчистим мръсотията, трупана с години наред. Това няма да стане веднага, няма да стане и след месец, но ще стане с нашите общи усилия. Все още има хора, които обичаме България и все още има хора, които се занимават с политика в интерес на обществото. Аз като такъв мога да кажа, че въпреки моята политическа кариера аз не смятам да парадирам с това, напротив аз и партията сме част от народа и заедно с народа ще продължим напред, борейки се за по-светло бъдеще.

14600877_10151024902424945_7416002638324299742_n - Copy

Даниела Костадинова