Митьо пищова не го интересува какъв процент ще гласуват за него, ако стигне до балотаж ще се откаже от надпреварата

download22

Димитър Маринов и Радослав Петров, кандидатите за президент и вицепрезидент от Партия Българско национално обединение не ги интересува какъв процент ще спечелят в изборния ден и са склонни да се откажат от изборната надпревара дори и да стигнат до балотаж.

За тях е важно, че са постигнали това, което са искали – голямо шоу и да се пробие медийното затъмнение около партия БНО, която ги издигна.  ” Спокойно се отказваме от изборната надпревара “, сподели Митьо пищова, защото когато НЯМА държавност и истината се определя за лъжа, то ние не искаме да бъдем президенти на НИЩОТО, безмислено е. За нас истинският президент е некандидатиралият се инж. Александър Атанасов, защото не е от системата. Вече знаете, че Атанасов бе представен за шизофреник. Но не за друго, а защото истината в България е недопустима, статуквото се страхува.

Държавата ни убива. Затова дайте шанс на децата си да живеят в нормално общество, където изродите не управляват, където истината не се наказва и не се лекува в лудница, където контролираните медии не създават фалшива реалност.

Нека спрем играта по техен сценарии. Играта, която се води за наша сметка, следва да се преобразува така, че да има бъдеще за децата ни и да живеем щастливо. Истината да не се преследва. Всички безобразия, извършени от урода, наречен държава, да бъдат прекратени. Постановките на театралните трупи или партии, които се разиграват от десетилетия да бъде прекратени.

Политическата система е грешна, всеки опит да е съживим и удължим с фалшиви реформи просто удължава кончината, както и удължава времето на боледуване на нашият народ.

Ние от Българско назионално обединение и кауза ЛИЧНО предлагаме нова алтернатива и управление на гражданското общество, създаване на правителство в сянка, както и управление от експерти.

Писна ни от некадърно оправление, не искаме вече братоубийци искаме истинска храна и истински живот, гарантиращ щастието и благосъстоянието на нацията.

14702420_1320487947970641_4362275508237960280_n