ЛУНА нахлу с бял кон пред парламента

Не е шега, Вечерта на 16 октомври, Фолк изпълнителката Луна, нахлува на Бял кон пред парламента и създава доста смут сред полицаите.

Миналата година тя влезе във Бъг Брадър също със расов арабски кон, като този път поводът е заснемането на новият и клип, към новата и песен.

Този път обаче жребецът е чисто бял – ясно е търсила символиката в това, че животното е символ на свобода, независимост и величие. Луна яздейки мина като на парад пред жълтите павета. Стигна се до там, че минаващи пошеходци и гости от отсрещния ходел въодушевено скандираха – Луна Президент.

Оказва се, че мисията на Луна е да измете будалите от народното събрание – както е озаглавена и новата и песен – Леко, леко ти си Будала.

Това е песен, каято е лишена от всякъкви клишета и рамки, една доста различна песен и различен проект за самата изпълнителка. Клипът ще е готов до две седници. Другото, с което ще ни изненада песента е, че е по текст на Папи Ханс, музиката е на Искрен Тончев – Искрата.

В текста се пее, че всички сме будали и мишки, за да се докараме до тук, явно песента ще има подобен политически отенък, както на Слави Трифонов с песента си – няма такава държава. Конят във видеото иска с краката си да разбие вратите на парламента и да изкара будалите от него, Въпросът е обече, кой са истинските будали в случая  ” Не е луд оня, който яде баницата ”

Със сигурнос новият проект ще взриви общественоста, както винаги успява, където се появи Луна Президент.