КОКОШАРНИКА НА БОРИСОВ СЕ ЗАБРАДИ

Пиарките на Борисов и негови министри се увековечиха на снимка с хиджаб от Иран!

юли 11, 2016 г.

пиарка13650412_1134766296564428_1080423244_n-647x363

 

Шефката на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова публикува в профила си във фейсбук паметна снимка от Иран.

На нея тя, пиарките на няколко министри и акредитираните репортери са се снимали със забулени коси.

На снимката се виждат репортерът на БНТ Ирина Цонева, на Нова тв – Марина Стоименова и на БНР – Цветелина Стоянова.

Въпреки че Иран напоследък разкрепостява нравите и плахо се отваря към светския начин на живот, жените продължават да носят кърпи на главите си. Затова и от протокола са предупредили изрично дамите, че шалът е първото нещо, което трябва да сложат в куфарите си за командировката в Техеран.

В родината на аятоласите жените спазват строг морал и не е прието косите им да се подават под кърпите. Всеки мъж има право на 4 жени, стига да може да ги издържа.

 

КОМЕНТАРИ ОТ ФОРУМА:

Ще кажа нещо, което вече сте си помислили – значи когато европейците ходят в държави с други традиции, правила, закони и обичаи трябва да ги спазват. Наказанията са строги. А обратното? Едва вчера Меркел учтиво помоли мигрантите да свикват с традициите и правилата на Европа, вкл. и проблема със свинското. Я си поръчайте една сочна пържола в Техеран, да видим…

Защо европейците като отидат в ислямския свят спазват техните садистични закони, а те като дойдат в Европа си правят каквото искат? Европа няма ли достойнство, та който дойде в Европа да спазва християнските и светски закони, що за държави сме?

Е, да де. Ама ние сме толерантни. Гъз да ни поискат…давамееееее. Ама чуждият.

Vevesti   –  http://vevesti.bg/