Кауза ЛИЧНО настоява за създаването на нов кабинет

download

download

Уродът наречен Държава командван от психопатът Борисов унищожава всеки който, иска да каже истината.
Яне все пак го унижожиха, но да видим с новият луд Александър Атансов дали психопатът Борисов ще успее.
Тук вече изтегли късатклечка. Когато истината пробие измамата, всички уроди са безпомощни

Кауза ЛИЧНО настоява за създаването на нов кабинет

Новият кабинет ще бъде ръководен с мандата на патриотите. Той трябва да бъде излъчен от този парламент, с оглед на това да не се стигне до нови предстрочни избори, които отново няма да решат нищо. Системата на парламента, изборите в този вид и цялата държава са една грешка, която не може да продължи да съществува. Грешка, която само и единствено ще удължи агонията на политиците и на българите.
Системата е неадекватна, решенията се взимат по много труден и бавен начин. Народните избранници се превръщат в народни изгнанници. Необходимо е те да довършат тази своя роля без да удължават и утежняват състоянието както на България, така и това на тях самите. Скоро на всички ще стане ясно, че ролята, която те са избрали е с цел да създадат отвръщение към парламента и към модела, който е неуспешен. Всяка козметична промяна, било то и с нова конституция, няма да доведе до промяна в България! България има нужда от нов тип управление, нов тип адекватна система. Такава, която да организира обществото, да е българска, да бъде наша, а в последствие взаимствана от целия свят.
Това, което кауза ЛИЧНО предлага е да бъде създадена алтернатива на държавата. Тогава 90% от държавните служители ще бъдат съкратени, като ще им се създадат по-добри условия. А именно: в продължение на три години ще им се изплащат съответните заплати, без те да ходят на работа. В момента тези 90% чиновници ходят на работа, но не работят. Най-важната им функция е да тормозят гражданите. Едва 10% от администрацията се състои от качествени хора, които вършат работата и на другите, които само” ходят на работа. “Изхождам от личният си опитв държавната администрация от 15 години ОТлично зная кое по какъв начин функционира. Особено големи заслуги за унищожаването на държавната администрация и държавата има правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. ГЕРБ унищожиха не само държавната администрация, а и държавата в целия й вид. Корумпираха и наложиха двойнствени стандарти на всяко едно нещо. Свършиха също така тежката работа по дискредитиране и корумпиране на управлението на България, за което те ще получат заслужени благодарности.” заяви ЛИЧНО Александър Атанасов.

14328940_1700023603655129_378525829_n