МИТЬО И РАДО – ЦИНИЗМА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ

2_1473243862

li4no

Кауза ЛИЧНО безрезервно подкрепя Митьо Пищова и Радо Шишарката за президентските избори. Основно условие към нашите кандидати е да нямат програма, защото всяка една програма се оказва гарантирана лъжа. Предлагаме в конституцията да се гарантира, че всяко излъчено правителство в България ще бъде гласувано и одобрявано от Народното събрание, заедно със състава на Министерски съвет и програмата за изпълнение на предизборни обещания.

Необходимо е да се гарантира, че дадената дума важи, защото в противеч случай ние ще продължим да живеем в лъжа. Затова конституцията трябва да гарантира, че обещаното ще бъде изпълнено. А този, който не може да го направи автоматично ще бъде отстраняван. От кауза ЛИЧНО ще направим справка на предизборните обещания, давани по време на всички кампании, както и процента на изпълнените от тях – освен със състав, поименно и структурно всяко министерство следва да предоставя план, направен по месеци и седмици, за изпълнение на предизборните обещания.

За тези, които мислят, че Митьо Пищова и Радо Шишарката са шега – не, не са шега. Те са големи българи, които единствени посмяха да кажат истината! Избирайки Митьо Пищова за президент, а Радо Шишарката за вицепрезидент (това би било невъзможно поради фалшифицирането на бюлетините, по сегашния ред на провеждането им), ние ще изберем хора, които ще бъдат наши представители. Прекланяме се пред Митьо, който въпреки тежкото си здравословно състояние реши да направи нещо значимо за България.

Нещо, което той ще остави след себе си. Той ще помогне да бъде премахнат модела на марионетките, който Борисов ръководи много добре. Кауза ЛИЧНО приема за свой стратегически партньор Сретен Йосич. След избирането на Митьо за президент, заедно ще намерим канали за внос на чисти наркотици. Девизът ни е ” Oт-ЛИЧНО качество и лично количество за всеки”. Продажбата на синтетични наркотици от досегашните канали трябва да бъде преустановена. Разпространението на фалшиви продукти, които струват нищо, но се продват скъпо, трови и унищожава населението ни. А истината е, че където Бойко мине- трева не никне. Все пак след него вървят ЦРУ и ДЕА.

Кауза ЛИЧНО инструктира Бойко Методиев Борисов, заедно със своите господари от ДЕА (американска агенция за борба с наркотиците и ЦРУ ), да предприемат незабавни действия за спиране вноса на синтетични отрови, представяни за наркотици, тровещи населението по всички възможни начини! Американските господари поощряват алчността, а по този начин и унищожението на българския народ!

Българите, управляващи народа ни, страдат от наркотична зависимост към лъжата и алчността – точно такива са и ценностите на Америка. Америка, която за да се пребори за наркотиците превзе Колумбия, след това превзе Афганистан, а сега иска и Перу. Същите действия предприемат и в “миротворческите” си операции за завладяване на пертола. Искат петрола, искат наркотиците, искат да ни сменят и храната. Но това трябва да спре! Ние искаме ЧИСТА ЗЕМЯ ЗА ЧИСТА ХРАНА, искаме ЖИВОТ. Искаме България да се управлява от истински българи, които могат да осигурят бъдеще на децата ни.

Вместо това децата ни са използвани като брутален инструмент за изкарване на пари! Над 50% от младите българи взимат наркотици, от добре известни канали. Те са синтетични, а единствената истинска съставка от растенията в тях е аромата. В кокаина няма кокаин, а в хероина няма хероин. Останалият процент българи са на не по-малко отровните хапчета. Нацията се е превърнала в нация наркомани, зависими от модела нa кражбата и алчността.

Зависими от лекарствата, от отровите и от синтетичните наркотици, които струват стотинки, но се продават за стотици левове. Печалбата е в 10 000% – на 1000 вложени долара се печелят 10 милярда, от синтетичен кокаин. От синтетичният хероин печалбата е 1 милиард (Това е нормално, тъй като на пазара кокаинът се продава по-скъпо и е по-ВИП). Измамата е навсякъде. Ако има наркотици, то поне да бъдат от природата и от истински растения.

От кауза ЛИЧНО не искаме българският народ да стане свидетел на извращенията, с които се забавляват така наречените управляващи държавата. Ако и те са българи, настояваме да прекратят играта на партии и избори. Нека ни управляват професионалисти, за да можем да продължим да живеем заедно. Айнщайн е казал: “Не е сигурно, че Вселената е безкрайна, но алчността и глупостта са такива”.

А тези на Бойко Борисов са неизчерпаеми мега Вселени! Нека министър-председателят излезе смело и каже истината. Тогава ние ще дадем на тези актьори, от театралната трупа, наречена държава, правото да продължат да съществуват около нас, но без да ни пречат. Няма да се наложи да ги затваряме в парламента за неопределен срок. В противен случай обаче те ще заседават в парламента колкото си пожелаят и ще приемат каквито закони искат.

Разбира се, те ще важат само за тях- за разнообразие. Българският парламент ще бъде превърнат във ВИП Бръдър и спрямо зрителските нагласи ще се поставят определени мисии. Време е народните представители в България да се превърнат от избранници в изгнанници.

В България най-долна е държавната работа. Най-долните, най-подли, алчни и мързеливи хора са ресурса, който държавата поощрява и използва за нашето унищожение. На тях са дадени и най-високите постове. Българската администрация се ползва като инструмент за социално подпомагане. На 90% от хората им се плаща за да ходят на работа, но да не правят нищо. Затова кауза ЛИЧНО настоява да се съкрати държавната администрация с 90%.

Така ще останат само работещите. Съкратените ще взимат 50% от възнаграждението, докато си търсят други препитания в гратисен период. Останалите 10% ще получават адекватно заплащане, управлявайки в полза на България, българите, ресурсите, знанията , традициите и бъдещето на България.

Кауза ЛИЧНО предлага алтернатива- професионално управление на България! От българи за българи.

Автор: Александър Атанасов

Материалът е авторски и е без редакторска намеса