КАНДИДАТКАТА НА ГЕРБ В ДЕЛИРИУМ РЕЖИСИРА ГЕРБЕРИСТИ

Вижте как пияната Цецка Цачева дирижира новата песен „Цъфнал ГЕРБ“ (Видео)

Невероятно видео! Вижте хитовото изпълнение на Цецка Цачева в хор на два гласа!

Цецка Цачева и Цъфнал ГЕРБ

Цецка Цачева дирижира „Цъфнал ГЕРБ“

Истински фурор предизвика пияното изпълнение на бившата парламентарна шефка Цецка Цачева, която взриви интернет с уникален римейк на популярното кръчмарско парче „Цъфнал Трън”. Видимо подпийнала, тя забавлява строените в две редици съпартийци, давайки тон за песен и променяйки текста в движение на „ГЕРБ, ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ”.

Горещият хит обиколи родното интернет пространство и се превърна в най – коментираната тема. Както се вижда, видеоклипът е заснет тайно от някой не толкова верен привърженик на тъмносинята идея още през 2009 г., когато ГЕРБ печелят парламентарните избори.

Който се смята за мъж да пее „ГЕРБ, ГЕРБ”, а дамите да пригласят „Цъфнал, цъфнал на фльонга”

Цецка Цачева

Цецка Цачева има завиден организаторски талант

Тези думи на Цецка Цачева са придружени с мощно хилене от наредените по масите герберисти, които видимо се забавляват от поведението на Бойковата довереница. Тя самата обаче явно няма никакви притеснения и дори приканя дамите да пеят „по – игриво” и на „фльонга”. За съжаление интересът на компанията към народното творчество е доста вял и първоначално никой не иска да пее. След няколко заплахи към непокорните обаче хората се осъзнават и всички възторжено започват да пеят „цъфнал ГЕРБ”.

Невероятните изпълнения на настоящата депутатка Цачева определено взривиха пространството и песента вече бе определена за новия политически хит. За съжаление българският народ явно не погледна с добри очи веселото изпълнение на Ц. Ц. и по форумите заваляха откровени псувни и обиди към бившето правителство.

Ето го и невероятното изпълнение „Цъфнал ГЕРБ” под диригентството на Цецка Цачева: