Инструкция на Българско Национално Обединение

17239969_1461509317201836_3449882842569512105_o
13-31-Aleksandar-atanasov
Инструкция за всички, които вярват в Българско Национално Обединение (БНО), които искат България да бъде спасена заедно със семействата им, домовете им и най-вече за тези, които искат да има ЧОВЕК в бъдеще.
Това, което се случва в световен мащаб ни интересува. Поради заемането на стратегическа позиция, при осъзнато ръководство на държавата, ние ще можем да налагаме правила в световен аспект и ще станем фактор, който не може да се заобикаля, при създаването на тайни и още по-тайни стратегии. При това положение всички организации, били те казионните, масонските или други, ги разглеждаме като една обща анти-човешка дейност. Ако е положителна тя трябва по разумен начин да изясни целите си, защото никой няма право да налага некоментирани решения на осъзнати хора, като нас. Без предоставяне на явен избор те са обречени. Това е защото има сила, която е над тях и не позволява такова нещо.
В близък план Българско Национално Обединение предлага експертно, професионално управление на страната, като първо се решат неотложните проблеми. На първо място това е излизане от ЕС на принципа “Брексит” – едновременно сме членове, но и не сме. Ако не се съгласят с нашите условия, официално ще закрием председателството на ЕС в тази организация и ще излезем по такъв начин, че ефекта на доминото ще бъде неспасяем за европейската бюрократична мафия. При договореност с ЕС ще имаме възможност, без задкулисия, да преговаряме и да поставим картите на масата. Ако те искат да съществуват и да не са ВИП организация, а вместо това да защитават интересите на континента, който сам по себе си не може да работи с ВИП карти. Недопустимо е конфликтите в една малка система да не се разрешат и да еволюират в полза на всички, които живеят на континента. На второ място идва НАТО. Като организация, която разполага със секретни технологии е абсолютно безпомощна пред една друга технология, която се нарича ЧОВЕК. Човек е по-силен и има по-големи възможности. Целта е следната –  организацията спира военните действия, ние излизаме от нея, тъй като не ни е необходима охрана. Ние обаче можем да даваме такава, при необходимост и при наличие на заплахи за човешките същества в други държави. След решаване на тези два първоначални въпроса, преформатиране на икономиката и бизнес начина с развитието на принципа на семейството и общността на средните и малки предприятия и стопанства, които да създадат населеност и осигурят поминък и щастлив живот в населените ни места. Това ще се случи с приоритетни, истински условия, които държавата, чрез прекратяване на кражбите, ще осигури за всички желаещи, както и за онези, които ще бъдат съкратени от държавната администрация при готвената промяна. Държавната администрация ще бъде съкратена в порядък до 90% , за да може да се възстанови връзката между гражданина и управляващите единици – народно събрание, от което всъщност не зависи нищо, и република, която не функционира. Възстановяване на връзката се случва чрез премахване на излишните неработещи, социално подпомагани единици и връзщане на услуги за населението, а не против него. Всичко, което е необходимо ще бъде направено, стига да бъде дадена сила на хората, които могат да се защитят и противодействат заедно, обединени в защита на живота и бъдещето. А бъдеще без минало и настояще няма. Всичко, което предстои ще се случи. Тези, които извършват безобразия може би ще имат възможност да осъзнаят своята роля и да влязат в положителна функция, върху принципите на човешкото съществуване, живот и щастие и прекратят дейността си, която може би е стимулираща, но при използването на технологии, които не дават шанс на човека, по-скоро се оценява като враждебна.
Какво да направим при среща с човек, който се двоуми и не знае защо заобикалящата го действителност е толкова лоша и защо живее в такъв ад , в който всеки лъже, краде и прави невероятни неща, които са недопустими и немислими, съгласно периода преди 4 или 5 години? Сега всичко е толкова абсурдно, че се налага не да се чудим, а да действаме. Затова на този човек се обяснява за самолетите, за това че войната се води в България и че вече бомбите са стара технология, която никой не използва при водене на съвременни войни. Основна цел днес е завладяване на Черно море, защото то има функцията на генератор на енергията на планетата и е част от системата за обмен на сладка вода в океаните. Тоест – искат контрола върху водата. Затова българските минерални извори се продават или дават безплатно на концесии, също както златото и природните богатства. Всичко това е координиран план, а действията му водят до наблюдаваните резултати.
За да се избегне това на оперативно ниво се налага да влезем в тяхната система като не сме част от нея. Тоест- преработване и преформатиране на действащата парламентарна република, по начин, по който тя ще работи в полза на човека. Това се случва чрез управление в полза на България на природните ресурси, намаляване на администрацията, даване на голяма независимост на общностите и общините, като избори ще се правят по явен начин. С явен вот, който не може да се фалшифицира. 
 
БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ – БЮЛЕТИНА НОМЕР 20
17203481_1459401767412591_1534482519_n