ФЕЙСБУК ИЗРИГНА СРЕЩУ ПОРЕДНАТА ИСТЕРИЯ НА БОЙКО В ПОДВЕДОМСТВЕНАТА НОВА

ФЕЙСБУК ЗА ИНТЕРВЮТО НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: СРАМ,СРАМ,СРАМ И ЛЪЖИ

Накратко: ФЕЙСБУК ЗА ИНТЕРВЮТО НА ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ: СРАМ,СРАМ,СРАМ И ЛЪЖИ

Снимка: Личен архив

Водещите трябва да канят експерти след всяка изява на премиера, за да оборват неверните му твърдения

Bulgaria-news

 Н.С: Срам, срам, срам, срам…

Половината мои ФБ приятели са гледали интервюто и се срамуват от видяното и чутото.
Другата половина не са го гледали, за да не се срамуват от това, което щяха да видят и чуят.
М.К: Гледам в момента… Толкова глупост на едно място… толкова много и празни приказки… Не се срамувам, защото това не е моят избор за политик, но ми е жал за България и децата ми.
М.С.:От вчера в едно съм сигурен! Оставка този патологичен лъжец няма да подаде(да, Бойко Борисов е патологичен лъжец) но вече е тръгнал надолу по пързалката! Недоверието към него тук и навън ще расте…

А.Н: От мен да знаете, не е важно какво казва един политик, а как изглежда, докато го казва.
Гледам Борисов от тази сутрин, изглежда като бито куче. Точно като Радан в Панорама преди време, когато депутатите от ГЕРБ поискаха от премиера да махне кадрите на ДСБ във властта. Когато каза “Вярвам в МВР”, го смънка с половин уста.
Нямам какво да добавя.
Н.С.: Някой ден физиономията му ще бъде като тази на Тодор Живков на пленума на 10 ноември…
М.К.: Потресаващо интервю, а бодигардът стои прав вътре, сериозно ли? Може би ги е страх да не би Виктор Николаев  да му забие химикалка във врата?
К.К: Ще намеря да го прочета. Имам непоносимост да слушам фалцета на банкянския Андрешко, когато завърти мелницата с лъжите.
С.К.: “Доходите растът,безработицата пада,инфлацията е нула,банковата система е стабилна…” В една и съща държава ли живеем с премиера Борисов?’
И.В.: Силно препоръчвам на Виктор Николаев и на други които интервюират Борисов след интервюто да канят хора, които да го анализират или коментират. Така правят на Запад. Защото бяха казани много полуистини – особено по темата Бююк. Да не говорим по темата турските военни в Гърция – или с редовни документи?! Нахлули с хеликоптер в Гърция без визи и имали “редовни” документи?!? От казаното излиза, че нямаме независима политика спрямо Турция защото аргументът със заплахата с бежанците е постоянно “валиден”.  По същия начин сега всека може да ни шантажира – Русия, че ще активира “туристите” си у нас или плащането по Белене.
А изпуснатото “ако трябва на всички да им падат главите” но да не допуснем бежанци. Нека специалистите да кажат, но според мен това е признак на неустойчиво емоционално и психическо състояние и склонност към крайни решения.
Борисов лъже – в България няма диверсификация на природния газ – зависим на 100 процента от руски газ. Именно на фона на това – постоянното и упорито насаждане на нови проекти отново с руски газ говори за продължаващ монопол и е против политиките на Европа.
Д.В.: За да разреши Борисов да бъде екстрадиран абсолютно защитен човек в Турция, значи е притиснат до стената и е примрял от страх и ужас. Борисов “майка  и баща ” ще предаде, само да не се  разчуе за контрабандата в Турция на цигари и наркотици. КОЙ, кога, как, с кого , къде и…  колко милиарда са усвоени……Нали не сте забравили, че привикаха Цацаров два пъти  в Турция и втория път лично Ердоган разговаря с него на четири очи? Нали не сте забравили за онези заловени 200 контейнера с български цигари на пристанището в Мерсин, Турция? А дали вътре е имало само цигари? А откъде се финансират  кюрдите и ИДИЛ? Какви права на човека, какъв съд, какви международни и вътрешни закони? ТУК командва премиера! Точка. Когото си иска ще арестува, на когото си иска ще му взема бизнеса, когото си иска ще екстрадира….
 
Д-р В.З.:И след публикациите в приближени до Ердоган медии преди месеци, че Турция разполага с данни за контрабандата на български цигари в Близкия изток и заради това е забранила на Доган и Пеевски да влизат в страната, напълно резонно е хората да се питат: А дали пък в двореца „Чанкая“ няма една папка, която да прави българските управляващи толкова услужливи?
И.М.: Чухте ли онбашията какво обяснение даде – ако не бяхме върнали турския дисидент, Османската империя щяла да стигне до Австрия, защото ВИНАГИ така се случвало. Не знам кой Му спуска опорните точки, но е срамно, много срамно.
Б.А.: Замислих се сериозно, че трябва да търся паспорт от друга държава. Тук хората се търгуват като стока, а не се защитават правата им!!!
С.К.: Защо така Борисов, който направи недвусмислени заявки, че ще се кандидатира за президент – сега даде назад. Какво и кой го уплаши?
Конкуренцията на ген.Радев ли?!
С.С.: Борисов на кого ги разправя,че президентските избори са му най-малката грижа. Хайде де! Нали, ако ГЕРБ загуби президентския вот веднага ще последват искания за извънредни парламентарни избори – нещо от което Борисов адски се плаши. Онзи ден МС насочи 30 млн лева към общините,контролирани от ДПС,защото Борисов така умилостивява Доган да го подкрепи на балотажа.
И.П.: Токущо разбрах от премиера на страната ми, че ще се строи АЕЦ Белене, че ремонта на двигателите на изтребителите ни в Полша е “пълна глупост”, че НАТО и ЕС, към които принадлежим, не могат да ни гарантират по никакъв начин…
Ами аз лично нямам никакви въпроси….
М.С.: Голям провал на всичките дето трябваше да са евроатлантици…. Голям….Искам реч на Плевнелиев на извънредно заседание на Парламента по темата какво пазим в Републиката, от какво се пазим и как го правим. На мен Захариева ми изглежда по виновна от Бъчварова.
А.У: Ердоган нямал нищо против президентът на страната ни да е генерал. Само поискал точното име да е генерал-губернатор, а пък името на страната да е Източна Румелия.
Иначе щял да пусне бежанските вълни.
С.К.: Личното нещо също е много значително,казва Борисов – по повод неговата съдебна драма със Сидеров и решението на съда да плати 35 000 лева.
Но личните неща на Борисов очевидно са единствено значителни. За другите хора – това не важи. Дали си дава сметка, че всички хора,лично засегнати и лично преследвани от него, ще търсят лично отмъщение?!
А.П.: Чудя се дали Ненчо Балабанов или Бойко Борисов е в студиото на нова?
С.К.: ТВ водещ: Какво ще стане нататък?
Премиер: Не ми се мисли… Просто не ми се мисли.
И.Г.: Ръководителят на страната показва “ясна визия” за бъдещето, “бъдете спокойни, корабът е в сигурни ръце!” А?!?!