Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Решението за разселване на мигранти по общини цъфна в Държавен вестник! Няма друга държава в ЕС, която да е приела подобен самоубийствен регламент!

министерски-съвет

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !
ВСИЧКИ ЗАЕДНО – ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!
С НАМИ БОГ !!!
Магда Ташева, Атака:
Ето го ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване и усядане на ислямистката сган в българските общини. То има един-единствен параграф, останалият текст е НАРЕДБАТА за разселването им. Ако питате кой е авторът, веднага отговарям. Който и да е той, този предателски акт носи подписа на министър-председателят Бойко Борисов. Нито една друга държава-членка на ЕС не е приемала подобен самоубийствен регламент. И, забележете, разселването се урежда с подзаконов акт – наредба, за да бъде заобиколен българският парламент! Нужно е незабавно сезиране на Конституционния съд!
Пламен Пасков:
Самоорганизирайте се!
Без значение на партийни пристратия!
Орките няма да ви питат: гербаджия, атакист, реформатор, или депесар сте!
Действайте!

ЕТО ЛИНК КЪМ ДОКУМЕНТА В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК:

Коментари

  1. Един много позитивен | октомври 4, 2016 at 6:23 pm |

    Целият този законов акт е хубав само идейно. Предполагам, че идеята е за интеграция на свестните и кадърни бежанци (на истинските бежанци, които от доста време ги няма, а не на мигранти). За изпълнението му е необходима желязна ръка на закона на държавно и общинско ниво и липса на продажници. Но тъй като и двете условия напълно липсват, то този акт се оказва коварен, грозен и самоубийствен. Напълно подкрепям призива в горното изявление. Искам пълна забрана на исляма в България и прием само на етнически българи. Тотална охрана на границите ни! Легалните и добрите ще намерят пътя. Хора без лични документи на граничната бразда нямат работа тук.

Коментарите са спряни.