Българско национално обединение продължава да обединява организации и структури за предстоящите парламентарни избори

bno

Наскоро с отговорността ни пред Родината сключихме договор за участие в Избори-2017г. между п.партия БНО/ Българско Национално Обединение/ и гражданските организации : БАП-ГРАД СОФИЯ/Българска Асоциация на Пенсионерите-гр.София/ и Граждански Форум Промяна /ГФ Промяна/ . Този Договор ще даде възможност за МАЖОРИТАРЕН ИЗБОР при сега действащият Изборен кодекс ! В политическото пространство се позиционираме в ЛЯВО-ЦЕНТЪР ПАТРИОТИЧНА формация и припомняме, че държава се гради чрез споразумение между етносите населяващи определена територия с цел сигурност, равнопоставеност и религиозна толерантност ! Традиционна религия в Република България е източноправославно вероизповедание! КОНСТИТУЦИЯТА гарантира правата и свободите ни, но неспазването на Основния закон разрушава държавността и разделя народа ! Управлението чрез кризи и корупция наложи в страната ни бедност, неграмотност, оцеляващи ограбени пенсионери, и социално слаби работещи !

penc-300x300
Членството на Република България в Европейски съюз след подписване споразумението за присъединяване бе в посока разширяване на търговско-икономическите отношения, за защита на общочовешките ценности, на личностното развитие и териториална независимост въпреки отдадения суверинитет. В последните няколко години действията на силните в ЕС обезличават идеята на Жан Моне за икономически съюз.
Глобалните промени и заплахи налагат равноотдалечена външна политика, но в рамките на Европейски съюз. Историческите връзки, религия и помощ от великия руски народ са непреходни и е недопустимо да бъдат разрушавани ! Ще работим за добронамерени контакти и сътрудничество с Русия. Ако решите разпространявайте и участвайте, като по избирателни райони предложите отговорни професионалисти.

16118499_1410118812340887_700839221_n

dogovor izbori (1)