Позлатен калашник на Сталин получи Георги Георгиев по случаи рожденият си ден

Председателят на Българско Национално Обединение, Георги Георгиев затвори местна механа по случай рождения си ден .

На празненството присъстваха, както той се изрази „ само верни другари ”.

Сред гостите бяха членове на партията, светски личности, родни бизнесмени , както и бизнес партньори от Москва .

Един от гостите е виден македонски бизнесмен и собственник на био и натурална козметика

„ DalVita ”, господин Далибор Стаменковски, който подари тестерен разработен луксозен вариант на мъжки парфюм „ GOTI ”, на който самият Георги Георгиев – Готи ще бъде рекламно лице и скоро ще бъде пуснат в масово производство.

Настроението се подържаше от местен оркестър, като гвоздея на вечерта беше верният му приятел от кандидат президенстката двойка Радо Шишарката, който го удостой със златен калашник на Сталин като подарък. Репертоарът му беше от бългаски, народни и руски песни, заради дипломатите от Москва.

Не напразно и тортата бе шеговит стил, изобразяващ вдигната наздравица между председателят на БНО и Руския Президент.

В речта си Георги Геориев помоли да не бъде разтълкуван критично от руска страна и каза че Русия макар и не смятана за демократична страна от Европа и запада, то за него не е така, напротив при тях са издигнали на пиадестал свободата на личността, словото и мисълта. За което смята, че би бил приет с усмивка и разбиране.

Нека не забравяме , че Георги Георгиев беше приет на високо ниво в Руската дума и е член на Руският Евраазийски Клъстер.

Последните думи от речта му бяха – Накрая ще имаме отново нужда Русия за пореден път да ни освобождава, но този път от модерното робство.

За толкова години преход за съжаление без външна намеса не бихме могли да се освободим от мафиотските пипала на политическия ни елит.